*Nettavisen* Nyheter.

To aksjer med betydelig oppside

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende to aksjer som begge vurderes til å ha en betydelig oppside: Hexagon Composites og Kongsberg Automotive.


Klikk på bildet for å forstørre.

 

03.07.2014 - Hexagon Composites (Ticker: HEX) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, mellom et støttenivå rundt NOK 33,00 og et motstandsnivå rundt NOK 40,00. Et brudd opp gjennom NOK 40,00 vil utløse nye positive signaler for aksjen og den videre utviklingen.

Dersom aksjen bryter opp gjennom 40,00-nivået så vil det være lite teknisk motstand for videre kursoppgang før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt NOK 60,00.

Aksjen finner nå også støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, og RSI momentum-indikatorer signaliserer nå videre kursoppgang for aksjen i tiden som kommer.

MACD momentum-indikatorer har også gitt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette positive tekniske bildet som Hexagon Composites viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 60,00 på 12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 32,00.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 

03.07.2014 - Kongsberg Automotive (Ticker: KOA) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så begynner Kongsberg Automotive igjen å løfte seg nå innenfor den stigende trenden, og det er nå også gitt nytt kjøpssignal for aksjen fra MACD momentum-indikator.

Samtidig så signaliserer også RSI momentum-indikator at aksjen gjerne står foran videre oppgang i tiden fremover.

Aksjen har et betydelig potensiale innenfor denne langsiktige stigende trenden, og møter lite motstand nå før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt NOK 11,00.

Basert på dette positive tekniske bildet som Kongsberg Automotive viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot NOK 11,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 6,70.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.