To aksjer som kan stige kraftig, og en som kan stupe

07.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs, og som alle har presentert sine resultater for 1. kvartal 2015 de seneste dagene: Telenor (Ticker: TEL), Orkla (Ticker: ORK), REC Silicon (Ticker: REC).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på to av disse tre aksjene vi har sett nærmere på i dag, mens for en av dem ser vi fare for videre kraftig kursfall.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


 


Telenor (Ticker: TEL)

Telenor presenterte sine kvartalsresultater for 1. kvartal 2015 i går, Onsdag 06. Mai 2015, og selskapet kunne melde om sterke resultater som overrasket på den positive siden. Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på aksjen, senest den 31. Mars 2015, ved kurs rundt 164,00 kroner.

Telenor viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre oppgang for aksjen signaliseres innenfor denne stigende trenden i tiden fremover.

Aksjen har nylig utløst nye positive tekniske signaler etter å ha brutt opp gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 170,00 kroner, og dette nivået representerer nå første tekniske støttenivå ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

RSI momentum-indikator signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikatorer har også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Det er nå lite teknisk motstand for aksjen videre oppover før ved øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 200,00-210,00 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Telenor så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på aksjen. Vi hadde senest den 31. Mars 2015 en positiv analyse på Telenor ved kurs rundt 164,00 kroner.

Vi oppjusterer vårt kursmål for Telenor, fra tidligere 190,00 kroner, og til nå 200,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Telenor hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Telenor Group er en ledende internasjonal leverandør av kommunikasjonstjenester, og en av verdens største mobiloperatører.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.telenor.com

 


Kilde Chart:

vikingen.se


 


Orkla (Ticker: ORK)

Orkla presenterte i dag, torsdag 07. Mai 2015, sine resultater for 1. kvartal 2015.

Orkla kunne melde om et resultat etter skatt på 640 millioner kroner i 1. kvartal 2015, mot 476 millioner kroner i samme periode året før. Det var ifølge TDN Finans ventet et resultat på 581 millioner kroner.

Orkla viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Det er lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 68,00 kroner.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, men nå signaliserer både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Orkla, så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Orkla ved 68,00 kroner på 1-3 måneders sikt, og ved 80,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Orkla hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel, storhusholdning og bakerier, med Norden og Baltikum som hovedmarkeder. Merkevarevirksomheten omfatter Orkla Foods, Orkla Confectionery & Snacks, Orkla Home & Personal og Orkla Food Ingredients. I tillegg inngår Hydro Power, eiendom og finansielle eiendeler, Sapa (JV) (50 %), Jotun (42,5 %) og Gränges (31,0 %) i Orkla Investments. Orkla hadde i 2014 en omsetning på 30 mrd. kroner og 13.000 ansatte.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.orkla.no

 


Kilde Chart:

vikingen.se


 


REC Silicon (Ticker: REC)

REC Silicon viser en negativ utvikling innenfor en fallende trend, og hvor videre kursnedgang for aksjen signaliseres innenfor denne fallende trenden i tiden fremover.

Etter å ha fått en rekyl opp i det korte bildet, så faller aksjen nå tilbake etter å ha testet motstandsnivået ved øvret trendlinje i den fallende trenden.

Det er også et betydelig teknisk motstandsnivå for aksjen rundt 2,50 kroner.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer videre nedgang for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikator er også i salgssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler for aksjen.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com vår tidligere negative analyse på REC Silicon fra den 19. Mars 2015 da aksjen var rundt 2,35 kroner.

Vi har kursmål for REC Silicon ved 1,50 kroner på 1-3 måneders sikt, og vi ser heller ikke bort i fra at den kan falle helt ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, rundt 1,35 kroner.

Du kan følge aksjekursen til REC Silicon hos Nordnet her...

Kort om selskapet: REC Silicon is a leading producer of advanced silicon materials, delivering high-purity polysilicon and silane gas to the solar and electronics industries worldwide. We combine 25 years of experience and proprietary technology with the needs of our customers, and have an annual capacity of 20,000 MT of polysilicon from our two US-based manufacturing plants. Listed on the Oslo Stock Exchange (ticker: REC), the company is headquartered in Moses Lake, Washington and employs 800 people.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.recsilicon.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag