RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

To interessante aksjer i USA

vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende to aksjer i USA: 3M Company (Børs: NYSE, Ticker: MMM) og Priceline Group Inc. (Børs: Nasdaq, Ticker: PCLN)


 

03.07.2014 - 3M Company (Børs: NYSE, Ticker: MMM) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i månedene som kommer.

Aksjen ligger nå lavt innenfor den langsiktige stigende trend, og videre oppgang signaliseres nå for aksjen etter den senere tids konsolidering.

Det ligger god teknisk støtte for aksjen rundt USD 140,00, og på oppsiden er det begrenset med motstand før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt USD 160,00.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at aksjen gjerne står foran et videre løft i tiden fremover innenfor den langsiktige stigende trenden.

Basert på det positive tekniske bildet som 3M Company viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot USD 160,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved USD 135,00.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

03.07.2014 - Priceline Group Inc (Børs: Nasdaq, Ticker: PCLN) er I en langsiktig stigende trend, og nå signaliseres videre kursoppgang for aksjen innenfor denne stigende trenden i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert de seneste måneder så finner aksjen nå støtte ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og det er også god teknisk støtte for aksjen her fra 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre kursoppgang for aksjen i tiden som kommer.

Det er også gitt nytt kjøpssignal for aksjen fra momentum-indikatoren MACD, og som således er med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

På oppsiden så er det noe teknisk motstand ved USD 1300,00, og ved USD 1400,00, men deretter er det begrenset med motstand før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt USD 1600,00.

Basert på det positive tekniske bildet som Priceline Group Inc viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot USD 1600,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved USD 1150,00.

 

Kilde Chart: vikingen.se

 

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com

 


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com