*Nettavisen* Nyheter.

Tre aksjer i Sverige med stor oppside

16.04.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer i Sverige: SEB A (Ticker: SEB A, Land: Sverige), Swedbank A (Ticker: SWED A, Land: Sverige), og SCA B (Ticker: SCA B, Land: Sverige).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre aksjene som er notert på Nasdaq OMX Stockholm børsen.

Vi ser et bra potensiale for alle disse tre aksjene på mellom 27-37 prosent opp fra dagens kursnivåer på 12 måneders sikt.

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!


Klikk på bildet for å forstørre.

 


SEB A (Ticker: SEB A, Land: Sverige)

SEB viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det helt korte bildet, og finner nå støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at videre oppgang for aksjen innenfor den stigende trenden gjerne er nær forestående.

På oppsiden er det noe teknisk motstand ved forrige topp rundt SEK 107,00, men deretter er det begrenset med teknisk motstand videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 130,00.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for SEB A så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 130,00 på 12 måneders sikt. Aksjen handles i skrivende stund rundt SEK 102,50, og vi ser således en oppside for SEB A på rundt 27 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til SEB A hos Nordnet her...

Kort om selskapet: SEB är en ledande nordisk finansiell koncern. Som relationsbank erbjuder SEB i Sverige och de baltiska länderna rådgivning och ett brett utbud av andra finansiella tjänster. I Danmark, Finland, Norge, och Tyskland har verksamheten en stark inriktning på företagsaffären och investment banking utifrån ett fullservicekoncept till företagskunder och institutioner. Verksamhetens internationella prägel återspeglas i att SEB finns representerad i ett 20-tal länder runt om i världen. Koncernen har cirka 16 000 anställda.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.sebgroup.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Swedbank A (Ticker: SWED A, Land: Sverige)

Swedbank A viser også en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover innenfor denne stigende trenden.

Swedbank finner nå støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt etter å ha konsolidert i det helt korte bildet.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at aksjen gjerne står foran et videre løft i løpet av den nærmeste tiden.

Det er begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot SEK 280,00.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Swedbank A så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Swedbank ved SEK 280,00 på 12 måneders sikt. Aksjen handles i skrivende stund rundt SEK 205,00, og vi ser således et potensiale for aksjen på rundt 37 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Swedbank A hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Swedbank är en av de ledande universalbankerna i Norden. Banken har totalt cirka 9,4 miljoner kunder och cirka en halv miljon företagskunder. I Sverige har Swedbank 419 kontor, Baltikum 278 kontor och i Ukraina 215 kontor. Banken har även verksamhet i Helsingfors, Kaliningrad, Köpenhamn, Luxemburg, Marbella, Moskva, New York, Oslo, Shanghai, St Petersburg och Tokyo. Huvudkontoret är förlagt till centrala Stockholm. Banken har cirka 21.000 anställda.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.swedbank.se

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


SCA B (Ticker: SCA B, Land: Sverige)

SCA B viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det helt korte bildet i overkant av et støttenivå rundt SEK 200,00.

Aksjen finner her også støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så har nå MACD momentum-indikator utløst nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Det er begrenset med motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 270,00.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for SCA B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 270,00 på 12 måneders sikt. Aksjen handles i skrivende stund rundt SEK 208,00, og vi ser således et potensiale for aksjen på rundt 30 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til SCA B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Svenska Cellulosa Aktiebolaget, SCA, är ett globalt konsumentvaru- och pappersföretag som utvecklar och producerar personliga hygienprodukter, mjukpapper, förpackningslösningar, tryckpapper och sågade trävaror. Produkterna säljs i ett 90-tal länder. Bland SCA:s varumärken märks bland annat Tena och Tork. Företaget har cirka 50.000 anställda. Industrivärden är storägare.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.sca.com

Få helt GRATIS og UFORPLIKTENDE prøvemedlemskap på både Aksjeanalyser.com og SignalListen.com frem til 01. Mai 2015 her!

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seDisclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.