*Nettavisen* Nyheter.

Tre aksjer med betydelig oppside på Oslo Børs

26.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Idex (Ticker: IDEX), Borregaard (Ticker: BRG), og Salmar (Ticker: SALM).

Vi har en kjøpsanbefaling på alle disse tre aksjene på Aksjeanalyser.com i dag, og vi ser en betydelig oppside for dem alle innenfor sine respektive langsiktige stigende trender.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Idex ASA (Ticker: IDEX)

Idex har vist en sterk utvikling den siste tiden, og har etablert en bratt stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

Idex brøt i begynnelsen av januar ut av en fallende trend, og har siden vist en sterk utvikling, og nå signaliseres videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også brutt opp gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og har med det gitt nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen i tiden som kommer.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot tidligere topp i 2014, rundt 8 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Idex så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved 8 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Idex hos Nordnet her...

Kort om selskapet: IDEX ASA arbeider med fingeravtrykkteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.idex.no

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Borregaard (Ticker: BRG)

Borregaard viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og kan nå være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på etter den siste tids korreksjon ned.

Aksjen er nå lavt innenfor den langsiktige stigende trenden, og virker å ha tatt godt i mot ved støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden, samt et støttenivå rundt 45 kroner.

Videre kursoppgang ventes for aksjen i tiden fremover, og det er begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot forrige topp rundt 57 kroner.

Dersom aksjen også bryter opp gjennom 57-nivået så vil det være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 65 kroner.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com vår kjøpsanbefaling på Borregaard, og vi har kursmål for aksjen ved 57 kroner på 1-3 måneders sikt (1-3 måneder), mens vi har kursmål for aksjen ved 65 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Idex hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Borregaard er et biobasert spesialkjemiselskap og har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Basert på naturlig og fornybart råstoff produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier, biomaterialer og bioetanol som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også interessante posisjoner innen tilsetningsstoffer og finkjemikalier. Borregaard har 1100 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, USA, Asia og Afrika.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.borregaard.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Salmar (Ticker: SALM)

Salmar viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og kan nå være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på etter den senere tids konsolidering.

Aksjen ligger nå lavt innenfor den langsiktige stigende trenden, og synes å finne god støtte nå ved nedre trendlinje i den langsiktig stigende trenden.

Aksjen finner også støtte rundt dagens nivåer ved aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer RSI momentum-indikator at aksjen gjerne står foran et nytt løft i tiden fremover.

MACD momentum-indikator har også nylig gitt nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Salmar så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved 136 kroner på 1-3 måneders sikt, og ved 165 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Salmar hos Nordnet her...

Kort om selskapet: SalMar er en av verdens største og mest effektive produsenter av laks.Konsernet har oppdrettsaktivitet i både Midt-Norge og Nord-Norge, samt en betydelig slakteri- og videreforedlingsaktivitet ved InnovaMar på Frøya og Vikenco på Aukra. Videre eier SalMar 50 % av Scottish Seafarms Ltd.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.salmar.no

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.