*Nettavisen* Nyheter.

Tre aksjer med betydelig oppside på Oslo Børs

Klikk på bildet for å forstørre.

 

16.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Atea, Ocean Yield og Bakkafrost.

Felles for alle tre aksjene er at de viser en positiv utvikling innenfor sine respektive langsiktige stigende trender, og videre kursoppgang signaliseres for dem alle i tiden fremover.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Atea (Ticker: ATEA):

Atea viser en sterk utvikling, og brøt nylig opp gjennom et viktig motstandsnivå rundt 75 kroner, og gav med dette nye positive signaler for den videre kursutviklingen i tiden fremover.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for Atea-aksjen videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 105 kroner.

Dette indikerer at aksjen gjerne har en oppside på i overkant av 20 prosent fra dagens kursnivå rundt 86 kroner.

Vi vurderer på Aksjeanalyer.com Atea som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå rundt 86 kroner, og vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot 105 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Atea hos Nordnet her...

Kort om Atea: Atea er Norden og Baltikums ledende leverandør av IT-infrastruktur og er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Latvia og Estland. Atea leverer IT-produkter fra ledende leverandører og bistår kunder med spesialkompetanse innenfor IT-infrastrukturtjenester. Atea hadde en omsetning på ca NOK 22 milliarder i 2013.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider på: www.atea.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 

Ocean Yield (Ticker: OCY):

Ocean Yield viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og etter en kortsiktig konsolidering så virker aksjen nå klar for videre oppgang i tiden fremover.

Aksjen brøt for en tid tilbake opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå som lå rundt 44-45 kroner, og det bør nå ligge god teknisk støtte for aksjen ned mot det nivået.

Videre oppover er det lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen, og potensialet for aksjen i henhold til den langsiktige stigende trenden er opp mot 55 kroner på 3-6 måneders sikt.

Vi vurderer i Aksjeanalyser.com Ocean Yield som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå rundt 45,70 kroner, og vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot 55 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Ocean Yield hos Nordnet her...

Kort om Ocean Yield: Ocean Yield er et skipseiende selskap med investeringer innenfor olje-service og industriell shipping. Selskapet fokuserer på moderne enheter med langsiktige kontrakter til solide motparter. Ocean Yield har en betydelig kontraktsreserve som gir god forutsigbarhet med hensyn til fremtidig resultat og utbyttekapasitet. Ocean Yield har en ambisjon om å dele ut attraktive og økende,kvartalsvise utbytter til sine aksjonærer.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider på: www.oceanyield.no

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Bakkafrost (Ticker: BAKKA):

Bakkafrost viser også en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og etter å ha fått en korreksjon ned i det korte bildet så vurderer vi aksjen nå som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå rundt 156 kroner.

Aksjen har testet støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden rundt 150,00-nivået, og det virker som at aksjen tar godt i mot rundt dette støttenivået.

På oppsiden så er det begrenset med teknisk motstand før opp mot forrige topp i slutten av 2014 rundt 185 kroner. Dette er også vårt kursmål for Bakkafrost på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Bakkafrost hos Nordnet her...

Kort om Bakkafrost: Bakkafrost is a Faroese producer and exporter of salmon products and have experience in making contract sales on frozen vacuum packed portions to major retailers in Europe.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider på: http://www.aksjeanalyser.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag