*Nettavisen* Nyheter.

Tre aksjer som ventes å stige kraftig fremover

11.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Aker Solutions (Ticker: AKSO), Subsea 7 (Ticker: SUBC), og Seadrill (Ticker: SDRL).

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på disse tre aksjene, og vi ser et betydelig potensiale for dem alle tre i månedene fremover nå.

Seadrill hadde vi positiv analyse på den 24. april 2015 ved kurs rundt 91,00 kroner, mens aksjen i skrivende stund handles rundt 106,00 kroner. Den har således løftet seg med over 16 prosent på kort tid, men vi ser fortsatt en betydelig oppside for aksjen i tiden fremover.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Aker Solutions (Ticker: AKSO)

Aker Solutions viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet et betydelig teknisk støttenivå rundt 45,00 kroner, og nå signaliserer både RSI og Stochastics momentum-indikatorer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Det er begrenset med motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 60,00 kroner.

Ved korreksjoner ned så er det altså betydelig teknisk støtte nå for aksjen rundt 45,00 kroner.

Basert på dette positive tekniske bildet for Aker Solutions så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Du kan følge aksjekursen til Aker Solutions hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Aker Solutions leverer produkter, systemer og tjenester til olje- og gassindustrien. Selskapets innovative teknologi og kompetanse bidrar til å etablere, øke og forlenge produksjon på oljefelt verden over. Aker Solutions har om lag 17.000 ansatte i rundt 20 land.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.akersolutions.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Subsea 7 (Ticker: SUBC)

Subsea 7 viser en positiv utvikling, og har utløst et sterkt kjøpssignal fra en omvendt hode-skulder formasjon.

Det ble utløst et sterkt kjøpssignal for Subsea 7 da den nylig brøt opp gjennom et motstandsnivå rundt 82,00 kroner, og potensialet for aksjen i henhold til dette kjøpssignalet er opp mot 100,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Det er nå støtte rundt 80,00-82,00 kroner ved korreksjoner ned for aksjen.

På oppsiden er det nå begrenset med motstand før opp mot 100,00 kroner.

Aksjen har også brutt opp gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt den seneste tiden, og dette er med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler som er utløst for aksjen.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Subsea 7 så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Subsea 7 ved 100,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Subsea 7 hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Subsea 7 S.A. is a seabed-to-surface engineering, construction and services contractor to the offshore energy industry worldwide. We provide integrated services, and we plan, design and deliver complex projects in harsh and challenging environments.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.subsea7.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Seadrill (Ticker: SDRL)

Seadrill viser en positiv utvikling i det korte bildet, og er nær ved å utløse et sterkt teknisk kjøpssignal ved brudd opp gjennom 108,00 kroner.

Flere momentum-indikatorer som RSI og MACD indikerer videre oppgang for aksjen i tiden fremover, og et etablert brudd opp gjennom 108,00-nivået vil gjerne kunne komme i løpet av de nærmeste dagene nå.

Det vil videre oppover etter 108,00-nivået være begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot 140,00-150,00 kroner.

Basert på disse positive tekniske signaler for Seadrill så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse på aksjen den 24. April da aksjen var rundt 91,00 kroner.

Vi har kursmål for Seadrill ved 150,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Seadrill hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Seadrill Limited er en internasjonal boreentreprenør som tilbyr tjenester innen bore- og brønntjenester. Seadrills flåte består av halvt nedsenkbare og oppjekkbare borerigger, boreskip og tenderrigger. Selskapet har ca. 7000 ansatte fra 25 forskjellige nasjoner og opererer i 15 land på fem kontinent.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.seadrill.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.