RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Tre innertiere av noen aksjetips (+50%,+60%, og +72%)

 

23.07.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Scatec Solar (Ticker: SSO), IDEX (Ticker: IDEX), og Höegh LNG (Ticker: HLNG).

Selv om alle disse aksjene har steget kraftig siden våre første positive analyser av dem så ser vi fortsatt en stor oppside for dem alle tre i tiden fremover.

Scatec Solar har løftet seg med 60 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 25. Februar 2015, IDEX har steget med solide 72 prosent siden vår første positive analyse på aksjen den 26. Febrar 2015, mens Höegh LNG har klatret med rundt 50 prosent siden vi første gang hadde positiv analyse på den tilbake til 17. Februar 2015.

Men nå ser vi altså fortsatt solid oppside for disse aksjene, og vi oppjusterer i dag våre kursmål for dem alle tre, og ser nå et potensiale for Scatec Solar, IDEX, og Höegh LNG på hhv 26 prosent, 40 prosent, og 23 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-12 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


 

Scatec Solar (Ticker: SSO)

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Scatec Solar igjen, og som vi har hatt positive analyser på ved flere anledninger tidligere, senest 04. Juni 2015 da kursen for aksjen var rundt 44,00 kroner. Vi hadde den gang et kursmål for aksjen ved 55,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Første gang vi hadde en positiv analyse på Scatec Solar var forøvrig den 25. Februar 2015 da kursen var rundt 32,00 kroner. Aksjen har altså nå ved dagens kurs på 51,50 kroner steget med hele 60 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 25. Februar 2015.

Aksjen handles i skrivende stund til en kurs på 52,50 kroner, og vi oppjusterer i dag vårt kursmål for aksjen fra tidligere 55,00 kroner til nå 65,00 kroner på 3-6 måneders sikt.

Aksjen har nå utløst nye positive tekniske signaler etter brudd opp gjennom et teknisk motstandsnivå fra tidligere topp i Mai 2015 rundt 50,00 kroner.

Dette indikerer nå videre oppgang for Scatec Solar aksjen i tiden fremover, og det er nå lite teknisk motstand videre oppover for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot 65,00 kroner på noen måneders sikt.

Basert på dette positive tekniske bildet for Scatec Solar så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på aksjen, og vi oppjusterer altså kursmålet for aksjen til 65,00 kroner på 3-6 måneders sikt.Vi ser altså et potensiale for Scatec Solar på rundt 26 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Scatec Solar hos Skandiabanken her...

Kort om selskapet: Scatec Solar is an integrated independent power producer, aiming to make solar a sustainable and affordable source of energy worldwide. Scatec Solar develops, builds, owns and operates solar power plants and delivers power from 220 MW in the Czech Republic, South Africa and Rwanda. The company is in strong growth and has 207 MW under construction in the US, Honduras and Jordan as well as a solid pipeline of projects under development in Africa, Middle East, Americas and Asia. Scatec Solar is headquartered in Oslo, Norway.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.scatecsolar.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

IDEX (Ticker: IDEX)

En annen aksje vi har hatt flere positive analyser på hos Aksjeanalyser.com er IDEX, og som vi første gang hadde positiv analyse på den 25. Februar 2015 da kursen var rundt 5,00 kroner. Aksjen har nå ved dagens kurs på 8,60 kroner steget med hele 72 prosent siden vår første positive analyse på IDEX den gang.

I likhet med Scatec Solar så bryter IDEX nå opp gjennom et teknisk motstandsnivå fra tidligere topper rundt 8,00 kroner fra Februar/Mars 2014.

IDEX aksjen handlees i skrivende stund til 8,60 kroner, og er opp rundt 10 prosent siden i går. Oppgangen kommer etter at selskapet i dag i en børsmelding kunne informere markedet om at det er inngått en kommersiell avtale med et Fortune 500-selskap. - Avtaler bidrar til å akselerere masseproduksjonen av Idex' fingeravtrykksensorer, opplyser selskapet i meldingen.

Dette er med og utløser nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen for IDEX i tiden fremover, og det er nå lite teknisk motstand videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot 12,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Basert på disse positive tekniske signaler for IDEX så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på IDEX, og vi oppjusterer vårt kursmål for aksjen til 12,00 kroner på 6-12 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for IDEX på rundt 40 prosent opp fra dagens kursnivå på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til IDEX hos Skandiabanken her...

Kort om selskapet: IDEX ASA arbeider med fingeravtrykkteknologi. Selskapets visjon er å sikre brukerne en trygg, sikker og brukervennlig anvendelse av personlig ID.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.idex.no

 

Kilde Chart: Vikingen.se


 

Höegh LNG (Ticker: HLNG)

En tredje aksje vi også har hatt flere positive analyser på tidligere er Höegh LNG, og som vi også har sett nærmere på igjen i dag og oppjusterer vårt tidligere kursmål for.

Vi hadde første gang positiv analyse på Höegh LNG den 17. Februar 2015 da kursen var rundt 87,00 kroner. Aksjen handles i skrivende stund til kurs 130,00 (som forøvrig var vårt seneste kursmål for aksjen i analyse den 04. Mai 2015), og har således steget med rundt 50 prosent siden vår første positive analyse på aksjen den 17. Februar 2015.

Höegh LNG viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre oppgang signaliseres for aksjen også i tiden fremover.

Etter å ha brutt opp gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 127,00 kroner, så er det nå begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot 160,00 kroner.

Basert på dette positive tekniske bildet for Höegh LNG så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på Höegh LNG. Vi oppjusterer vårt seneste kursmål for aksjen i analyse den 04. Mai 2015 som var ved 130,00 kroner, og nå opp til 160,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for Höegh LNG på rundt 23 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt. 

Du kan følge aksjekursen for Höegh LNG hos Skandiabanken her...

Kort om selskapet: Höegh LNG tilbyr flytende LNG (liquefied natural gas) infrastrukturtjenester under langsiktige kontrakter. Selskapet eier og driver FSRUer (floating storage and regasification units), som fungerer som flytende LNG importterminaler, og LNG carriers, som transporterer LNG til markedet. Höegh LNGs visjon er å bli en av verdens ledende leverandører av flytende LNG tjenester.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.hoeghlng.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

 

Kilde Chart: Vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com