RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Tre interessante aksjer på Oslo Børs

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer ved Oslo Børs som vi finner som interessante kjøpskandidater: Telenor, Nordic Semiconductor og Norske Skogindustrier.


 

02.07.2014 - Telenor (Ticker: TEL) er i en langsiktig stigende trend, og en fortsatt positiv utvikling for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, men finner god teknisk støtte rundt NOK 140,00-nivået. Her ligger det også støtte ved aksjens 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både Stochastics og RSI momentum-indikatorer at videre kursoppgang for aksjen, innenfor den stigende trenden, gjerne er nær forestående.

På oppsiden så er det noe teknisk motstand rundt NOK 150,00-154,00, men deretter er det begrenset med teknisk motstand for videre oppgang i aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt NOK 170,00.

Basert på dette positive tekniske bildet som Telenor viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 170,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 129,00.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

02.07.2014 - Norske Skogindustrier (Ticker: NSG) har etablert en langsiktig stigende trend, og en fortsatt positive utvikling for aksjen signaliseres innenfor denne i månedene som kommer.

Etter å ha konsolidert en stund i overkant av et betydelig teknisk støttenivå rundt NOK 4,50 så vender aksjen nå oppover igjen, og videre kursoppgang signaliseres i tiden som kommer.

Både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer signaliserer nå videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

Aksjen finner betydelig teknisk støtte rundt NOK 4,50-4,70, og det både fra 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt samt fra nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

På oppsiden så ligger det noe teknisk motstand rundt NOK 5,00, men nå bryter aksjen også opp gjennom dette nivået på morgenen her, og gir med det nye positive signaler for den videre utviklingen.

Videre oppover så er nå neste tekniske motstandsnivå av betydning rundt NOK 6,30, og deretter opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt NOK 8,00.

Basert på dette positive tekniske bildet for Norske Skog så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 8,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 4,30.

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

02.07.2014 - Nordic Semiconductor (Ticker: NOD) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang for aksjen signaliseres fremover innenfor denne stigende trenden.

Etter å ha korrigert noe ned i det korte bildet så finner aksjen nå betydelig teknisk støtte rundt dagens nivå ved NOK 30,00, og det er her støtte både ved aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt, og ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Samtidig så har Stochastics momentum-indikator nå gitt nytt kjøpssignal for aksjen, og signaliserer at en ny vending opp for aksjen  gjerne er nær forestående.

På oppsiden så ligger det noe teknisk motstand rundt NOK 33,00, og deretter er neste motstandsnivå av betydning rundt NOK 38,00.

Basert på det positive tekniske bildet som Nordic Semiconductor viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 38,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 29,00.

 

Kilde Chart: vikingen.se

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com