*Nettavisen* Nyheter.

Tre kjøpskandidater på Oslo Børs

20.05.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Weifa, Tomra Systems (Ticker: TOM), og Borregaard (BRG).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com positive analyser på alle disse tre aksjene, og ser et bra potensiale for dem alle i månedene fremover.

For en av aksjene ser vi et potensiale på rundt 36 prosent opp fra dagens kursnivå på 6-12 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Weifa (Ticker: WEIFA)

Weifa viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det helt korte bildet, men nå signaliserer momentum-indikatorer som RSI og Stochastics videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Det er lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt 1,05 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Weifa så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kortsiktig kursmål for Weifa ved 1,05 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Weifa hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Weifa is Norway's leading fully-integrated pharmaceutical company, and a major supplier of active ingredients to the international pharmaceutical industry. The company is headquartered in Oslo and has two manufacturing plants in Kragerø, in southern Norway. Weifa's Consumer Health business holds well-known Norwegian brands such as Paracet, Ibux and Paralgin Forte.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.weifa.no

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Tomra Systems (Ticker: TOM)

Tomra viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen vender nå oppover igjen etter å ha konsolidert i det korte bildet,og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden samt støttenivået ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikator har også utløst nytt kjøpssignal for Tomra, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Tomra så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser på aksjen.

Vi har kortsiktig kursmål for Tomra ved 85,00 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Tomra hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Tomra bidrar til optimal ressursproduktivitet ved å skape sensor-baserte løsninger for utvinning, bruk og gjenbruk av ressurser.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.tomra.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 


Borregaard (Ticker: BRG)

Borregaard viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne stigende trenden i tiden fremover.

Aksjen har korrigert noe ned i det helt korte bildet, men synes nå å ta godt i mot ved støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt, og indikerer således at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Borregaard så vurderer vi på Aksjeanalyser.com Borregaard som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Borregaard ved 75,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Borregaard hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Borregaard er et biobasert spesialkjemiselskap og har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Basert på naturlig og fornybart råstoff produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier, biomaterialer og bioetanol som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også interessante posisjoner innen tilsetningsstoffer og finkjemikalier. Borregaard har 1100 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, USA, Asia og Afrika.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.borregaard.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. September 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag