Tre nordiske aksjer med betydelig oppside

24.02.2015 - Vi starter i dag på Aksjeanalyser.com med å ha daglige analyser på tre nordiske aksjer i tillegg til analyser på tre norske aksjer hver dag.

I dag har vi sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer, og som vi alle har en kjøpsanbefaling på: Coloplast B (Ticker: COLO B, Land: Danmark), Holmen B (Ticker: HOLM B, Land: Sverige), og UPM-Kymmene (Ticker: UPM1V, Land: Finland).

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Se gjerne også våre analyser i dag, og salgsanbefalinger på Frontline, REC Silicon og Kværner her...


 


Coloplast B (Ticker: COLO B, Land: Danmark)

Coloplast har lenge vist en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og nå signaliserer det tekniske bildet for aksjen videre kursoppgang i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet, og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktig stigende trenden, så signaliseres videre oppgang for aksjen i tiden som kommer.

Aksjen finner også støtte ved både 200-dagers og 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt disse nivåene.

MACD momentum-indikator har også gitt nytt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt DKK 550,00-nivået, men brytes det nivået så vil det være lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt DKK 650,00.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Coloplast så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi har kursmål for aksjen ved DKK 650,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Coloplast hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Coloplast develops and markets products and services that make life easier for people with very private and personal medical conditions. The products and services are marketed and sold globally to hospitals, institutions as well as wholesalers and pharmacies. In selected markets the company also acts as a direct supplier to users. Coloplast operates in the following business areas: Ostomy Care, Continence Care, Urology Care and Wound & Skin Care.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.coloplast.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


Holmen B (Ticker: HOLM B, Land: Sverige)

Holmen B viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert i det korte bildet, og vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Det ligger også et støttenivå for aksjen rundt SEK 280,00-nivået.

Samtidig så signaliserer nå momentum-indikatorer som RSI og Stochastics at aksjen gjerne står foran et nytt løft i tiden fremover.

Det samlede tekniske bildet for Holmen er positivt, og vi har en kjøpsanbefaling på aksjen hos Aksjeanalyser.com, og med kursmål ved SEK 325,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Holmen hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Holmen is a forest industry group that manufactures printing paper, paperboard and sawn timber and runs forestry and energy production operations.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.holmen.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


UPM-Kymmene (Ticker: UPM1V, Land: Finland)

UPM-Kymmene viser også en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og aksjen vender nå oppover igjen etter å ha konsolidert den siste tiden.

Aksjen har brutt opp gjennom, og etablert seg over et motstandsnivå rundt EUR 13,50, og har med det gitt nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen fremover.

Det ligger nå støtte ned mot EUR 13,50-nivået ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Samtidig så signaliserer momentum-indikatorer som RSI, Stochastics og MACD videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for UPM-Kymmene så har vi på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på aksjen i dag, og vi har kursmål for aksjen ved EUR 16,00 på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til UPM-Kymmene hos Nordnet her...

Kort om selskapet: UPM is a global forest products group with core businesses in printing papers, speciality papers, label materials and wood products. In its main product areas, UPM is a leading manufacturer in all key markets.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.upm.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.