Tre nordiske aksjer som kan stige kraftig fremover

26.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer: Skandinaviska Enskilda Banken A (Ticker: SEB A), Lindab International B (Ticker: LIAB), og Clas Ohlson B (Ticker: CLA B).

Alle disse tre aksjene viser en positiv utvikling innenfor sine respektive langsiktige stigende trender, og hvor videre kursoppgang nå signaliseres for dem alle i tiden fremover.

Vi har en kjøpsanbefaling på disse tre aksjene i dag på Aksjeanalyser.com, og ser en betydelig oppside for dem alle på 3-6 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


 


Skandinaviska Enskilda Banken A (Ticker: SEB A, Land: Sverige)

SEB-aksjen har lenge vist en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og nå signaliseres videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet så er det nå utløst nye positive tekniske signaler for SEB-aksjen etter at den har brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt SEK 100,00.

Det ligger nå støtte ned mot SEK 100,00-nivået ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppover er det nå lite teknisk motstand for videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

Det er nå begrenset med motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 125,00.

Basert på dette positive tekniske bildet for SEB så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 125,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til SEB A hos Nordnet her...

Kort om selskapet: SEB är en av de ledande universalbankerna i Norden. Företaget har 400.00 företag, institutioner och 5 miljoner privatpersoner som kunder. SEB erbjuder universalbankstjänster i Sverige, Tyskland och de tre baltiska länderna Estland Lettland och Litauen. Banken har också lokal närvaro i övriga Norden, Polen, Ukraina och Ryssland. Banken har cirka 22 000 anställda.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.sebgroup.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


Lindab International (Ticker: LIAB, Land: Sverige)

Lindab viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nå nylig også utløst et nytt sterkt kjøpssignal fra en omvendt hode-skulder formasjon, og videre oppgang for aksjen signaliseres nå i tiden som kommer.

videre oppover så er det noe teknisk motstand ved forrige topper i 2014, rundt SEK 85,00, men deretter er det lite teknisk motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 100,00.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Lindab International så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 100,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Lindab International hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Lindab är ett verkstadsbolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och systemlösningar av stål och tunnplåt för byggindustrin. De två affärsområdena, Profile och Ventilation, tillhandahåller kompletta lösningar för byggnadssystem och inneklimat såväl som enskilda bygg- och ventilationskomponenter för alla typer av byggnader. Verksamheten har cirka 5.000 medarbetare fördelat på 31 länder. Huvudkontoret ligger i Grevie, utanför Båstad i nordvästra Skåne.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.lindab.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


 


Clas Ohlson B (Ticker: CLAS B, Land: Sverige)

Clas Ohlson viser også en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og har den senere tid dannet en omvendt hode-skulder formasjon, og hvor et brudd opp gjennom SEK 137,00 vil utløse et nytt sterkt kjøpssignal for aksjen.

Aksjen har brutt opp gjennom både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt den siste tiden, og med det gitt nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen, og et brudd opp gjennom SEK 137,00-nivået virker sannsynlig innen kort tid.

Det ligger nå støtte for aksjen ved 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, rundt SEK 130,00.

Dersom det kommer et slikt brudd opp nå gjennom SEK 137,00-nivået i løpet av den nærmeste tiden så vil videre oppgang opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden signaliseres for aksjen på 3-6 måneders sikt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Clas Ohlson så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 170,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Clas Ohlson B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag erbjuder företaget försäljning och service i fem länder via drygt 180 butiker, e-handel, katalog och telefon. Clas Ohlson hjälper sina kunder att lösa vardagens praktiska problem med ett brett sortiment av prisvärda produkter inom fem produktområden: Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid. Företaget är noterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange, har en omsättningen om cirka 6,7 miljarder kronor och drygt 4 300 anställda.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.clasohlson.se

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.