*Nettavisen* Nyheter.

Tre nordiske aksjer som ventes å stige kraftig fremover

05.03.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre nordiske aksjer: Saab B (Ticker: SAAB B), SCA B (Ticker: SCA B), og AarhusKarlshamn (Ticker: AAK).

Alle tre aksjene er notert i Sverige, og har det til felles at de ligger i langsiktige stigende trender, og alle har nylig brutt opp gjennom viktige tekniske motstandsnivåer og utløst nye sterke kjøpssignal.

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på alle disse tre aksjene i Sverige.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.Saab B (Ticker: SAAB B, Land: Sverige)

Saab viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har nylig utløst et nytt sterkt kjøpssignal etter brudd opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt SEK 210,00.

Det ligger nå teknisk støtte for aksjen ved SEK 210-nivået ved korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppover så er det nå lite teknisk motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 270,00.

Samtidig så signaliserer nå momentum-indikatorer som RSI og Stochastics at aksjen gjerne står foran et videre løft nå i tiden fremover.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Saab så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, rundt SEK 216,00.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 270,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Saab B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Saab är en leverantör av produkter, tjänster och lösningar inom militärt försvar och civil säkerhet. Bolaget bedriver sin verksamhet i Sverige och på flertalet marknader i Europa samt USA och Australien. Verksamheten har idag cirka 13.000 anställda.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.saabgroup.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seSCA B (Ticker: SCA B, Land: Sverige)

SCA B viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

SCA B har i løpet av de seneste dagene utløst et nytt sterkt kjøpssignal etter å ha brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt SEK 200,00.

Det ligger nå teknisk støtte for aksjen ved korreksjoner ned rundt SEK 200,00-nivået.

Momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer begge videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

På oppsiden så er det nå lite teknisk motstand videre oppover for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt SEK 250,00.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for SCA B så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved SEK 250,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til SCA B hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Svenska Cellulosa Aktiebolaget, SCA, är ett globalt konsumentvaru- och pappersföretag som utvecklar och producerar personliga hygienprodukter, mjukpapper, förpackningslösningar, tryckpapper och sågade trävaror. Produkterna säljs i ett 90-tal länder. Bland SCAs varumärken märks bland annat Tena och Tork. Företaget har cirka 50.000 anställda. Industrivärden är storägare.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.sca.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.seAarhusKarlshamn (Ticker: AAK, Land: Sverige)

AarhusKarlshamn viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har i løpet av de seneste dagene brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt SEK 450,00, og det ligger nå teknisk støtte ned mot det nivået ved korreksjoner ned for aksjen.

Aksjen finner også støtte rundt SEK 450,00 ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Videre oppover er det nå lite teknisk motstand før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot SEK 600,00.

Momentum-indikatorene RSI og Stochastics signaliserer også at aksjen gjerne står foran et videre løft i tiden fremover.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for AarhusKarlshamn så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, rundt SEK 470,00.

Vi har kursmål for AarhusKarlsham ved SEK 600,00 på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til AarhusKarlshamn hos Nordnet her...

Kort om selskapet: AarhusKarlshamn, AAK, är en världsledande tillverkare av vegetabiliska specialfetter med hög förädlingsgrad. Dessa fetter används som ersättning för mjölkfett och kakaosmör, transfria lösningar till fyllningar i choklad och konfektyrprodukter samt inom kosmetikindustrin. AAK har produktionsanläggningar i Danmark, Nederländerna, Mexiko, Sverige, Storbritannien, Uruguay och USA. Företaget är indelat i tre affärsområden - Chocolate and Confectionery Fats, Food Ingredients och Technical Products & Feed.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.aak.se

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag