RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Utbombet aksje kan stige 50 prosent på få måneder

 

23.01.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com kjøp av Polarcus som Dagens Tradingcase.

Polarcus har i likhet med mange andre seismikk-aksjer på Oslo Børs falt kraftig, men nå er det tegn til at aksjen kanskje er i ferd med å etablere en bunn rundt dagens kursnivå.

Aksjen har nå brutt ut av den bratt fallende trenden, og gir med det de første signaler om en mulig positiv vending for aksjen i tiden fremover.

Det er også etablert et beydelig teknisk støttenivå for aksjen de seneste måneder rundt NOK 0,55.

Momentum-indikatorene RSI og Stochastics signaliserer også at aksjen gjerne kan stå foran et løft i tiden fremover. Det er etablert positiv divergens mellom RSI og Stochastics i forhold til aksjen de seneste måneder og dette gir ytterligere positive tekniske signaler for aksjen.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

På oppsiden er det noe teknisk motstand rundt NOK 0,70, men deretter er det lite teknisk motstand videre oppover før i området NOK 0,90-1,00.

Basert på de samlede positive tekniske signaler som nå er gitt for Polarcus så har vi på Aksjeanalyser.com altså valgt aksjen som Dagens Tradingcase.

Vi ser et betydelig potensiale for aksjen på kort sikt (1-3 måneder) opp mot nivået NOK 0,90-1,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 0,52.

Selv om aksjen skulle få en kraftig rekyl opp til NOK 0,90-1,00 på kort sikt så vil aksjen fortsatt være ned 87 prosent fra toppen rundt NOK 7,30 i januar 2013. Bare siden april 2014 da aksjen lå rundt NOK 4,70 så vil den fortsatt være ned rundt 80 prosent selv om den skulle få en rekyl opp på 50 prosent fra dagens utbombede nivåer.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Les gjerne også vår analyse i går på Thin Film (THIN) her... , og på Avocet Mining (AVM) den 21. januar her...

 

Kilde chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com