Venter dobling for Frontline-aksjen på kort tid

 

15.01.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com kjøp av Frontline som Dagens Tradingcase.

Frontline er i skrivende stund ned 5,7 prosent til 26,40 kroner, og vi mener aksjen etter de seneste dagers korreksjon fremstår som en interessant kjøpskandidat på dette nivået rundt NOK 26,40.

Aksjen var høyest for noen dager siden ved NOK 38,80, og har således falt med 32 prosent siden det og til nåværende kurs ved NOK 26,40.

Frontline har siden begynnelsen av desember 2014 etablert en bratt stigende trend, og hvor en fortsatt sterk utvikling for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Det er også utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen etter at den brøt opp gjennom et viktig motstandsnivå rundt nOK 25,00.

Etter de seneste dagers kraftige korreksjon ned så ligger aksjen nå ned mot støttenivået ved nedre trendlinje i denne bratt stigende trenden som er etablert for Frontline. Aksjen kan således være ved et gunstig nivå nå og kjøpe på.

At det har vært høyt volum under den kraftige oppgangen for aksjen siden begynnelsen av desember gir ytterligere positive tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen i tiden fremover.

Hvis aksjen nå etablerer seg over NOK 25,00-nivået, og ikke faller under det nivået igjen, så vil det være begrenset med teknisk motstand videre oppover før opp mot NOK 50,00-nivået. Dette er også vårt kursmål for Frontline på 3-6 måneders sikt.

Frontline-aksjen har som kjent stupt de senere årene, og selv om aksjen skulle få et løft opp mot NOK 50,00 så vil den fortsatt ha falt med 87 prosent siden toppen ved NOK 368,00 den 25. juni 2008.

Vi har altså kjøp av Frontline som Dagens Tradingcase på Aksjeanalyser.com i dag, og med kursmål ved NOK 50,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 23,00.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.