*Nettavisen* Nyheter.

Venter kraftig løft for Opera Software på Oslo Børs

Klikk på bildet for å forstørre.

 


04.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på Opera Software som Dagens Tradingcase.

Opera Software viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Aksjen har etablert en stor rettvinklet stigende triangel formasjon, og hvor et brudd opp gjennom motstandsnivået rundt NOK 95,00 vil utløse et nytt sterkt kjøpssignal for aksjen.

Flere momentum-indikatorer som Stochastics, RSI, og MACD indikerer videre kursoppgang for aksjen på kort sikt, og signaliserer dermed at et brudd opp gjennom NOK 95,00-nivået kan skje i løpet av den nærmeste tiden.

Ved et brudd opp gjennom NOK 95,00-nivået så vil det som sagt utløses et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen, og det samlede tekniske bildet for aksjen indikerer altså at et slikt brudd opp gjerne er nær forestående.

Vi har basert på dette positive tekniske bildet for aksjen valgt kjøp av Opera Software som Dagens Tradingcase på Aksjeanalyser.com. Vi har kursmål for aksjen på kort sikt (1-3 uker) ved NOK 107,00, og stop-loss ved NOK 84,00.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se
Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.