*Nettavisen* Nyheter.

Venter kraftig oppgang for disse tre aksjene

23.02.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: Kongsberg Gruppen (KOG), Questerre Energy (QEC) og Norske Skogindustrier (NSG).

Vi har en kjøpsanbefaling på alle disse tre aksjene, og ser et betydelig potensiale for dem alle på 1-3 måneders sikt.

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


Klikk på bildet for å forstørre.

 

Kongsberg Gruppen (Ticker: KOG)

Kongsberg Gruppen viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen har nå gitt nye positive signaler etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt 135 kroner, samt motstandsnivået ved 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Det bør nå ligge god teknisk støtte for aksjen rundt 135-nivået ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Videre oppover så er det begrenset med motstand før opp mot forrige topp i fjor høst rundt 150-nivået, og deretter er neste motstandsnivå opp mot øvre trendlinje i den langsiktig stigende trenden, rundt 160 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Kongsberg Gruppen så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for aksjen ved 160 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Kongsberg Gruppen hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Kongsberg Gruppen er et internasjonalt, kunnskapsbasert konsern som leverer høyteknologiske systemer og løsninger til kunder innen olje- og gassindustrien, handelsflåten, forsvar og romfart. I 2013 hadde konsernet driftsinntekter på 16,3 milliarder kroner, og 7 500 medarbeidere i mer enn 25 land.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.kongsberg.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 

Questerre Energy (Ticker: QEC)

Questerre Energy har nylig brutt ut av den fallende trenden som aksjen har vært i siden i fjor sommer, og har med dette gitt de første signaler om en mulig positiv vending for aksjen i tiden fremover.

Aksjen har også gitt kjøpssignal fra en mindre omvendt hode-skulder formasjon.

Videre så har aksjen brutt opp gjennom, og etablert seg over, 50-dagers glidende gjennomsnitt. Dette er med og gir ytterligere positive tekniske signaler for aksjen.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for aksjen før opp mot 3,60 kroner, og dette er også vårt kursmål for aksjen på 1-3 måneders sikt.

Ved korreksjoner ned for aksjen så ligger det nå teknisk støtte rundt 2,30 kroner, blant annet ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt, og for at det positive tekniske bildet som nå er dannet for aksjen skal vedvare så bør aksjen holde seg over det nivået i tiden fremover.

Basert på disse positive tekniske signaler som er utløst for Questerre Energy den siste tiden så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat, og vi har altså kursmål for aksjen ved 3,60 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Questerre Energy hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Questerre Energy Corporation is an independent energy company focused on unconventional oil and gas projects. The Company is developing a portfolio of oil shale assets in North America and a portfolio of light oil assets primarily in Saskatchewan. The Company is also leveraging its expertise to commercialize its Utica shale gas discovery in the St. Lawrence Lowlands, Quebec.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.questerre.com

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde chart: vikingen.se


Klikk på bildet for å forstørre.

 

Norske Skogindustrier (Ticker: NSG)

Norske Skog aksjen har fått en korreksjon ned i det korte bildet, men synes å finne god teknisk støtte nå i overkant av 5 kroner.

Aksjen finner også støtte ned mot 50-dagers glidende gjennomsnitt i overkant av 5 kroner.

Det er etablert en stigende trend for aksjen siden bunnen i 2013, og videre kursoppgang signaliseres for Norske Skog-aksjen i tiden fremover.

På oppsiden er det begrenset med motstand før opp mot forrige topp i februar 2015, rundt 7 kroner.

Vi i Aksjeanalyser.com vurderer Norske Skog som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå, og vi har kortsiktig kursmål for aksjen ved 7 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Norske Skog hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Norske Skog er en av verdens største produsenter av avis- og magasinpapir. Selskapet har 9 fabrikker i 7 land og en produksjonskapasitet på 3 millioner tonn papir per år.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.norskeskog.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.