RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Venter kraftig oppgang for Schibsted-aksjen

19.03.2015 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer på Oslo Børs: REC Silicon (Ticker: REC), Schibsted (Ticker: SCH), og Borregaard (Ticker: BRG).

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com en salgsanbefaling på REC Silicon (REC), mens vi har kjøpsanbefaling på Schibsted (SCH) og Borregaard (BRG).

En av aksjene vi har en kjøpsanbefaling på i dag er altså Schibsted, og som vi ser et potensiale for på hele 30 prosent på 6-12 måneders sikt.

Se gjerne også våre analyser i dag på disse tre aksjene ved Nasdaq OMX Stockholm børsen: Trelleborg (TREL B), JM (JM), og Intrum Justitia (IJ)

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.


 

REC Silicon (Ticker: REC)

REC Silicon viser en negativ utvikling innenfor en fallende trend, og hvor videre kursfall for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Aksjen møter nå motstand opp mot øvre trendlinje i denne fallende trende, og en ny vending ned for aksjen er gjerne nær forestående.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer at aksjen gjerne står foran videre nedgang i tiden fremover.

Samtidig så er MACD momentum-indikator i salgssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige tekniske signaler om at aksjen gjerne står foran en ny vending ned i løpet av den nærmeste tiden.

På nedsiden er det noe teknisk støtte rundt 2 kroner, og deretter er neste støttenivå for aksjen ned mot forrige bunn i Januar, rundt 1,50 kroner.

Basert på dette negative tekniske bildet for REC Silicon så gjentar vi på Aksjeanalyser.com i dag vår salgsanbefaling på aksjen.

Vi har kursmål for REC Silicon ved 1,50 kroner på 3-6 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til REC Silicon hos Nordnet her...

Kort om selskapet: REC Silicon is a leading producer of advanced silicon materials, delivering high-purity polysilicon and silane gas to the solar and electronics industries worldwide. We combine 25 years of experience and proprietary technology with the needs of our customers, and have an annual capacity of 20,000 MT of polysilicon from our two US-based manufacturing plants. Listed on the Oslo Stock Exchange (ticker: REC), the company is headquartered in Moses Lake, Washington and employs 800 people.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.recsilicon.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Schibsted (Ticker: SCH)

Schibsted viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne også i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert i det korte bildet, og korrigert noe ned, så signaliseres nå videre oppgang for aksjen innenfor den stigende trenden.

Aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet et støttenivå rundt 425 kroner, og både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Samtidig så har MACD momentum-indikator også utløst nytt kjøpssignal for aksjen nå, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

På oppsiden er det noe teknisk motstand ved forrige topp i Januar, rundt 520 kroner. Bryter aksjen opp gjennom det nivået så vil det være lite teknisk motstand for aksjen videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 600 kroner.

Basert på disse positive tekniske signaler for Schibsted så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Schibsted ved 520 kroner på 1-3 måneders sikt, og ved 600 kroner på 6-12 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Schibsted hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Schibsted har om lag 7 800 ansatte i 29 land. Konsernet har to strategiske pilarer. Den første er Mediehus med ledende posisjoner på papir og nett. Nedslagsfeltet er Skandinavia samt utvalgte markeder internasjonalt. Den andre strategiske pilaren er Online rubrikk. Her har vi ledende posisjoner med god vekst og høy lønnsomhet i en rekke europeiske markeder. Dette kombineres med etablering i nye land. Schibsted omsatte i 2012 for NOK 14,8 mrd., 40 prosent av dette på internett.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.schibsted.no

 

Kilde Chart: vikingen.se


 

Borregaard (Ticker: BRG)

Vi gjentar i dag vår kjøpsanbefaling på Borregaard fra 26. Februar da kursen for aksjen var rundt 50 kroner.

Aksjen har nå begynt å løfte seg, og handles i skrivende stund til rundt 58 kroner, men har fortsatt et bra potensiale videre oppover innenfor den langsiktige stigende trenden.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser en stigende tendens, og signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på dette positive tekniske bildet for Borregaard så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com vår kjøpsanbefaling på aksjen.

Vi har kursmål for Borregaard ved 67 kroner på 1-3 måneders sikt.

Du kan følge aksjekursen til Borregaard hos Nordnet her...

Kort om selskapet: Borregaard er et biobasert spesialkjemiselskap og har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Basert på naturlig og fornybart råstoff produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier, biomaterialer og bioetanol som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også interessante posisjoner innen tilsetningsstoffer og finkjemikalier. Borregaard har 1100 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, USA, Asia og Afrika.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.borregaard.com

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Mai 2015.

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com