*Nettavisen* Nyheter.

Venter kurshopp for Yara-aksjen

Klikk på bildet for å forstørre.

 


02.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på Yara International (Ticker: YAR) som Dagens Tradingcase.

Vi hadde i går Norske Skog som Dagens Tradingcase, og i likhet med Norske Skog så er Yara et av selskapene på Oslo Børs som vil kunne dra god nytte av den fallende norske kronen.

Yara International viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og etter den siste korreksjonen ned så ligger aksjen nå ned mot støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden.

Aksjen finner også støtte ved 200-dagers glidende gjennomsnitt, og det ligger også et betydelig teknisk støttenivå for Yara rundt NOK 295,00-nivået.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer viser nå en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt, og indikerer at en ny vending opp for aksjen gjerne kan komme på kort sikt.

På oppsiden så er det noe teknisk motstand rundt NOK 323,00, og deretter er neste motstandsnivå opp mot NOK 340,00-nivået.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for aksjen så har vi på Aksjeanalyser.com en kjøpsanbefaling på Yara som Dagens Tradingcase. Vi har kortsiktig kursmål for aksjen ved NOK 330,00, og stop-loss ved NOK 289,00.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se
Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag