*Nettavisen* Nyheter.

Venter kursras for Gjensidige - har Olsenbanden nye kupp planer?

Klikk på bildet for å forstørre.

 


14.09.2015 - Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Gjensidige-aksjen.

Vi har nylig hatt analyser av andre finans-aksjer på Oslo Børs som DNB og Storebrand, og i likhet med disse aksjene så signaliseres nå fare for kraftig kursfall for Gjensidige-aksjen i tiden fremover.

Les gjerne vår analyse av DNB-aksjen her fra den 01. September, "37 Milliarder borte fra DNB på seks uker", og hvor vi har kursmål for DNB-aksjen ved 70,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Les gjerne også vår analyse av Storebrand-aksjen her fra den 07. September, "17 grunner til å ikke eie aksjer i Storebrand", og hvor vi har kursmål for Storebrand-aksjen ved 18,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

I dag har vi altså hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Gjensidige-aksjen, og som nå nylig har utøst et kraftig teknisk salgssignal fra en stor hode-skulder formasjon (jf. chart lenger ned i saken her).

Slike hode-skulder formasjoner regnes innen teknisk analyse for å være blant de sikreste tekniske signaler om en større trend endring for underliggende objekt (her da Gjensidige-aksjen).

Aksjen har også brutt ut av den langsiktige stigende trenden, og ned gjennom et viktig teknisk støttenivå rundt 120,00 kroner. Dette er med og ytterligere forsterker det kraftige salgssignal som nå er utløst for Gjensidige-aksjen.

Saken fortsetter nedenfor...

For å se flere analyser m.m. besøk gjerne Aksjeanalyser.com, og hvor vi også tilbyr helt gratis og uforpliktende prøvemedlemskap hos Aksjeanalyser.com frem til 01. Januar 2016.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Det kraftige tekniske salgssignal som nå er utløst for Gjensidige-aksjen indikerer i første omgang videre fall for aksjen ned mot 105,00 kroner.

Dersom 105,00-nivået også skulle brytes så vil det utløses nye negative tekniske signaler for den videre utviklingen for Gjensidige-aksjen, og det vil da være lite teknisk støtte for akjen før ned mot 80,00-nivået.

Skulle også 80,00-nivået brytes for Gjensidige-aksjen så vil den kunne falle helt ned mot 60,00 kroner på 1-2 års sikt.

Basert på det kraftige tekniske salgssignal som er utløst for Gjensidige-aksjen nå nylig så har vi hos Aksjeanalyser.com en negativ analyse av aksjen i dag.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Vi hos

Aksjeanalyser.com

tror ikke Olsenbanden er på ferde igjen med nye kupp mot Gjensidige, men vi ser likevel stor fare for at Gjensidige-aksjen kan komme til å falle ned mot 80,00-nivået på 6-12 måneders sikt. Videre så ser vi også en mulighet for at aksjen kan komme til å falle helt ned mot 60,00 kroner, og nesten halvere seg fra dagens kursnivå, på 1-2 års sikt.

Du kan følge utviklingen for Gjensidige-aksjen hos IG her...

Vi hos Aksjeanalyser.com mener Gjensidige-aksjen, slik vi også mener om DNB og Storebrand, er interessant for shortsalg.

Shortsalg gjør det mulig å tjene penger i et fallende marked eller beskytte eksisterende investeringer. Les mer om hvordan og hvorfor shortsalg kan inngå som en viktig del av en balansert handelsstrategi hos vår samarbeidspartner IG her...

Les gjerne også vår sak om boligprisene her fra den 11. September 2015: "Venter 40 prosent fall i boligprisene".

Se diagram over kursutviklingen for Gjensidige-aksjen nedenfor?

Få igjen penger på nettshopping, og tjen tusenvis av kroner på å verve andre via facebook, blogg etc (annonselenke):

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Diagram over kursutviklingen for Gjensidige-aksjen:

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart:

vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Våre analyser på Aksjeanalyser.com er basert på teknisk analyse, og vi har hverken anledning til (krever egen konsesjon for investeringsrådgivning) eller mulighet for å gi personlige råd om aksjeinvesteringer til enkeltinvestorer.

Vi har mange tusen lesere av våre analyser hver måned, og ville således heller ikke hatt noen mulighet for å følge opp alle disse på personlig basis, og gi personlige anbefalinger om hva den enkelte investor bør gjøre av investeringer.

Våre analyser, som altså baserer seg på teknisk analyse, må kun ses på som investeringsideer, og ikke noe mer enn det. Hver enkelt investor må selv skaffe seg den nødvendige innsikt og forståelse for børs og finansmarkedene generelt, og de enkeltaksjer man selv velger å investere i, og gjerne få råd fra sin investeringsrådgiver eller megler annet sted før man gjør sine aksjeinvesteringer.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.