Venter ny kursskrell for Orkla på Oslo Børs

 

19.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Orkla-aksjen igjen, og som for noen dager siden nådde vårt tidligere kursmål ved NOK 48,00 da vi hadde sist gang shortsalg av Orkla som Dagens Tradingcase den 01. desember ved kurs NOK 52,00.

Aksjen har fått en rekyl opp sammen med børsen generelt de siste par dagene, og vi velger i dag på Aksjeanalyser.com og igjen ha shortsalg av Orkla-aksjen som Dagens Tradingcase.

Aksjen har altså fått en rekyl opp de siste dagene, men begynner nå å falle tilbake igjen etter å ha vært oppe og testet et betydelig motstandsnivå opp mot NOK 52,00-nivået. Aksjen møter her på motstand fra både tidligere topper, samt øvre trendlinje i den fallende trenden, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Nå nylig har også 50-dagers glidende gjennomsnitt brutt ned gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt, og med det utløst et salgssignal fra det som kalles et "Death Cross Signal".

Det er også etablert en fallende trend for Orkla de seneste månedene, og hvor videre kursfall signaliseres for Orkla-aksjen i tiden fremover.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for Orkla så har vi i dag igjen på Aksjeanalyser.com valgt shortsalg av Orkla-aksjen som Dagens Tradingcase.

vi har nå kursmål for slikt shortsalg av Orkla ved NOK 46,00 på 1-3 ukers sikt, og stop-loss for slikt shortsalg av Orkla ved NOK 53,00.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.Du kan lese mer om shortsalg på websidene til vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

 


Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag