RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Venter stup for DNO-aksjen innen kort tid

 

17.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com shortsalg av DNO ASA som Dagens Tradingcase på Oslo Børs.

Aksjen er i skrivende stund i tidlig handel onsdag opp fem prosent til NOK 13,80 kroner, og har høyest i dag blitt handlet til NOK 13,89 kroner.

Det ligger et betydelig teknisk motstandsnivå rundt NOK 14,00, og vi vurderer DNO som en interessant aksje for shortsalg på dette kursnivået etter oppgangen i tidlig handel i dag. Analysen fortsetter etter

DNO-aksjen viser en svak utvikling innenfor en fallende trend, og det er de seneste dagene utløst et kraftig teknisk salgssignal for aksjen etter brudd ned gjennom et viktig støttenivå ved NOK 14,00-nivået.

Det er nå begrenset med teknisk støtte videre nedover for aksjen før rundt NOK 10,00-11,00.

Som vi har skrevet i våre seneste analyser på Aksjeanalyser.com av oljeprisen så indikerer det tekniske bildet at den gjerne kan komme til å falle helt ned mot 40 dollar i løpet av de nærmeste månedene.

Basert på det tekniske bildet for oljeprisen så vurderer vi at Brent-oljen som nå er i ferd med å bryte ned gjennom 60 dollar nivået, gjerne i løpet av de kommende ukene kan komme til å falle ned mot 50 dollar i første omgang.

På bakgrunn av både det negative tekniske bildet for DNO-aksjen, og det negative tekniske bildet for oljeprisen, så har vi i dag på Aksjeanalyser.com valgt shortsalg av DNO ASA som Dagens Tradingcase. Aksjen er i skrivende stund som nevnt opp fem prosent onsdag til NOK 13,80, og vi har kursmål for slikt shortsalg av DNO ASA ved NOK 11,00, og stop-loss ved NOK 14,80.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.Du kan lese mer om shortsalg på websidene til vår samarbeidspartner IG på deres hjemmesider på IG.com

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com