RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Bjørn Inge Pettersen

Venter videre kraftig fall for Statoil-aksjen

 

05.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com shortsalg av Statoil som Dagens Tradingcase.

Vi hadde også i forrige uke shortsalg av Statoil som Dagens Tradingcase, og med kursmål ved NOK 135,00.

Analysen fortsetter under annonsen...

 

Nå har aksjen brutt ned gjennom støttenivået rundt NOK 135,00, og aksjen har også brutt ned gjennom nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden.

Dette er med og utløser nye negative tekniske signaler for aksjen, og videre kursfall signaliseres nå for Statoil i tiden fremover.

Det er nå begrenset med teknisk støtte for aksjen før ned mot NOK 120,00.

Momentum-indikatorer som RSI og MACD signaliserer videre fall for aksjen på kort sikt.

Ved eventuelle rekyler opp i aksjen så ligger det nå teknisk motstand rundt NOK 135,00-nivået.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for aksjen så har vi fredag på Aksjeanalyser.com valgt shortsalg av Statoil som Dagens Tradingcase.Vi har kursmål for shortsalg av Statoil ved NOK 120,00, og stop-loss ved NOK 136,50.

Kort om shortsalg: Shortsalg betyr ganske enkelt at du selger aksjer du ikke eier, for å så kjøpe dem tilbake på et senere tidspunkt. Har kursen falt i mellomtiden, tjener du på handelen.Du kan lese mer om shortsalg på websidene til vår samarbeidspartner IG her...

 

Kilde Chart: vikingen.se


Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com