*Nettavisen* Nyheter.

Venter videre stup for Seadrill-aksjen

Klikk på bildet for å forstørre.

 


04.12.2014 - Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Seadrill igjen, og som vi flere ganger siden i sommer har hatt salgsanbefaling på.

Vi startet med vår første salgsanbefaling på Seadrill 01.august 2014 ved kurs NOK 226,00, og den gang kursmål NOK 195,00. Vi har senere kommet med flere salgsanbefalinger på Seadrill, og med nedjusteringer av kursmålet. Senest 26. november ved kurs NOK 124,00, og med kursmål ved NOK 50,00 på 12 måneders sikt.

Aksjen fortsetter å stupe på børsen torsdag, og er i skrivende stund ned 3,04 prosent til 92,40 kroner.

Mange spør seg nå hvor bunnen for Seadrill-aksjen kan være?

Ser vi på det tekniske bildet for aksjen så ble det utløst nok et sterkt salgssignal da aksjen brøt ned gjennom enda et viktig støttenivå rundt NOK 105,00.

Det vil nå være motstand for aksjen ved eventuelle rekyler opp i tiden som kommer rundt NOK 105,00-nivået.

Neste støttenivå av større betydning for aksjen er nå helt ned rundt NOK 70,00. Dette sammenfaller også med støttenivået fra nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden for aksjen.

Så basert på det tekniske bildet for aksjen så signaliseres videre fall ned mot NOK 70,00 for Seadrill på 1-3 måneders sikt.

Dersom også NOK 70,00-nivået skulle brytes så vil videre fall ned mot forrige bunn under finanskrisen rundt NOK 45,00-50,00 signaliseres på 3-6 måneders sikt.

Vi i Aksjeanalyser.com gjentar vår salgsanbefaling på Seadrill på dagens nivå, og vi har kursmål ved NOK 70,00 på 1-3 måneders sikt. Dersom også NOK 70,00-nivået brytes så vil det trolig komme en test av tidligere bunn under finanskrisen rundt NOK 45,00-50,00.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Kilde Chart: vikingen.se
Disclaimer:

Analysene er utarbeidet av Aksjeanalyser.com. Aksjeanalyser.com garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysene. Eventuell eksponering i henhold til anbefalingene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors egen regning og risiko. Aksjeanalyser.com er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som måtte oppstå som følge av bruk av Aksjeanalyser.com sine analyser.

Analysene baserer seg på kilder som vurderes som pålitelige, men Aksjeanalyser.com garanterer ikke at informasjonen er presis eller fullstendig. Uttalelser i analysene reflekterer Aksjeanalyser.com sin oppfatning på det tidspunkt analysene ble utarbeidet, og Aksjeanalyser.com forbeholder seg retten til å endre oppfatning uten varsel. Analysene skal ikke oppfattes som et tilbud om å kjøpe eller selge finansielle instrumenter eller som en anbefaling om investeringsstrategi.

Opplysninger om eventuelle interessekonflikter, som egne beholdninger og posisjoner i de omtalte investeringsobjektene, vil fremgå av analysene. Ved eventuelle spørsmål rundt analysene og/eller annet vennligst ta kontakt med oss på mail: post [at] aksjeanalyser.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.