Katastrofal TV-produksjon fra langrenns-OL

Vegard Ulvang, nå må du reagere. Dette er ikke bra nok. TV-produksjonen fra damenes 10km klassisk i dag var en katastrofe. De hadde hadde jo kun to passeringer i TV-ruta underveis. Første passering var etter 2 km, deretter måtte vi vente i 6 km før vi fikk jentene inn i bildet igjen. Vi ble reddet av TV2s kommentatorer som holdt oss oppdatert etter fem km. Men det er ikke radio vi driver med, det er TV!

Vegard Ulvang, dette holder ikke mål. Dette må du klage på så vi ikke ser dette igjen. Det er din jobb i FIS å sørge for at TV-bildene holder mål. Dette er en langrennsproduksjon med dårlige bilder og alt for lite informasjon. Å vente i seks kilometer før vi ser jentene igjen til passering, er en katastrofe. NRK hadde bedre langrennsproduksjoner på 60-tallet! At det skulle skje under et olympisk mesterskap, forundrer meg stort. Heldigvis skjønte kommentatorene hva som holdt på å skje. Det var helt riktig av dem å bedrive radio når tv-bildene manglet.

For internasjonalt langrenn var det gledelig at Justyna Kowalzyk vant. For de norske jentene ble det smørebom og langt under pari. Det er sjelden jeg har sett så slitne norske jenter i sommerskirennet i Russland. Jeg tror ikke på formsvikt. Therese Johaugs bronsemedalje var således en fantastisk prestasjon. Men også her må det refses. Norge har det aller beste støtteapparatet av alle nasjoner. En smøreglipp som dette skal unngås.

For øvrig et lite tips til lydfolka som mikser lyden ut på TV2. Det er for mye bakgrunnslyd. Kommentatorene kan bli vanskelig å høre. Demp i-lyden(bakgrunnslyden).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag