Gå til sidens hovedinnhold

Noen ganger i vi bare mennesker. Unnskyld!

Noen ganger er vi bare mennesker. Unnskyld!!! Vi oppfører oss dårlig mot andre, er urettferdige og sårer. Noen gjør det av ren ondskap uten å angre. Noen gjør det i villfarelse, frustrasjon og i ubetenksomhet. Og angrer. Siden i går kveld har jeg hatt ekstremt dårlig samvittighet. Hvorfor? Fordi jeg har oppført meg som en sutrekopp og vært direkte urettferdig og bedriten mot en annen person. Jeg skammer meg og er flau. Unnskyld.

Om ikke så lenge skal jeg oppsøke denne personen. Jeg har ikke noe annet å gjøre enn å legge meg helt flat. Jeg må be om unnskyldning. Det er ingen fornuftig forklaring på det jeg har gjort, ingen unnskylding. Det er rett og slett ingenting som rettferdiggjør min gjerning. Jeg skjønner at jeg ikke burde gjort det. Hvorfor gjorde jeg det ikke når fingrene mine klødde over tastaturet.

Jeg liker jo at mennesker oppfører seg greit mot meg, ikke baksnakker, ikke gjør ting som kan skade. Nå har jeg pinadø vært en av dem.

Tingen er at jeg sendte ut en mail til noen samarbeidspartnere med noen frustrasjoner hvori jeg var særdeles urettferdig mot en person. Jeg visste at det var en stor sjanse for at denne mailen kom vedkommende ihende, men den sjansen tok jeg. Jeg tror samtidig jeg ville teste mine samarbeidspartneres lojalitet.

I går ble jeg konfrontert av vedkommende. Han hadde lest mailen. Han sa han var veldig skuffet over meg. Og han så meg rett inn i øynene da han sa det. Jeg kunne se skuffelsen i øynene hans. Ikke på noen måte var han forbanna, sint eller satte meg oppetter veggen. Han oppførte seg eksemplarisk og veldig profesjonell da jeg ble konfrontert med mine ugjerninger. Jeg fikk den midt i fleisen. Den fortjente jeg. Siden da har jeg hatt det helt jævlig. Hvordan kunne jeg være så simpel? Han er jo faktisk en bra mann.

Eneste forklaringen er at jeg er et menneske som gjør dumme ting. Ikke bare var det urettferdig av meg å skrive det jeg skrev om vedkommende, men jeg satte også mine samarbeidspartnere i en vanskelig situasjon.

Jeg håper jeg har lært. Jeg håper at jeg er så flau at jeg for alltid vil huske dumskapen, ondskapen og urettferdigheten i det jeg gjorde. Jeg vil rett og slett ikke være sånn! Unnskyld.

Reklame

Nå er det superpriser på Pondus-album