Gå til sidens hovedinnhold

Det er bare å ryke og reise til Italia, Mulla Krekar

Mulla Krekar får nå lov av Regjeringen å reise til Italia. - Vi har reisedokumentene klare, sier Tor Mikkel Wara (FrP) i en pressemelding som kom i dag.

Justis- og beredskapsdepartementet har klarlagt at Najumuddin Faraj Ahmad, bedre kjent som Mulla Krekar, vil få reisedokumenter. Reisedokumentene vil kun gjelde dersom Krekar reiser til Italia for å være til stede under sin egen rettssak.

– Vi skal ikke stå i veien for at Krekar kan dra til Italia for å være tilstede under rettssaken mot seg, sier ut- og innvandringsminister Tor Mikkel Wara.

Mens Norge nå dekkes av alvorlig mye snø, mørke og kulde kan med andre ord Mulla Krekar se frem til å dra til et varmere sted. Nå har jeg ikke sjekket alt de dyrker i Italia, men det er sikkert mulig å dra dit pepperen gror. Han burde også kunne få med seg den bysten av seg selv som ble laget av en brunost på Høstutstillingen i Oslo. Godt pålegg på reisen blir aldri feil. Dette kan bli viktig da det ikke står noe i pressemeldingen om Norge dekker kost og losji etter statens satser på Italia-turen. (Satsen er 760 kroner pr døgnet i matbudsjett for Italia).

Nå er det dessverre slik at nordmenn kan finne på å være uenige om mange ting. Det er ofte ikke antydning til enighet noe sted i Norge. Hverken her. Eller der. Men i denne sak står vi samlet som folk, som nasjon, på tvers av partier, kjønn, alder og hva det skal være. Vi ønsker alle Mulla Krekar en riktig god tur til Italia. Det er ikke fordi vi er spesielt generøse eller noe. Det er bare slik vi er. Vi unner folk rettferdighet. Av hele vårt hjerte. At de kan få reise dit rettferdighet er å få tak i. I italia. Og ellers. Det skulle bare mangle. Det er bare å ryke og reise.

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken