Ostesmørbrød = mer sex

 Folk som liker ostesmørbrød har mer sex enn folk som ikke liker slik mat, viser en undersøkelse fra USA. 73 prosent som liker ostesmørbrød har sex en gang i uken. Av de som bare spiser vanlige gulostskiver er det 63 prosent som har sex.


Undersøkelsen er gjengitt i

Morgenbladet

, som jo er kjent for å holde et høyt nivå innen forskning. Det er dessverre ikke dokumentert at ostesmørbrød fører til sex, men det skader ikke å prøve.Like etter at jeg har lest dette så oppdager jeg en artikkel i Nettavisen under overskriften:"

DET VERSTE SPØRSMÅLET DU KAN FÅ PÅ BYEN

"Med bange anelser klikker jeg inn på artikkelen for å sjekke om spørsmålet kan være: "Liker du ostesmørbrød?", men det viser seg å være noe helt annet.Litt lengre ned på siden oppdager jeg en artikkel som har overskriften"Norge har fått et nytt erotisk magasin, og det har fått et ganske spesielt navn ..."For å finne ut om navnet kan være SMELTET OST må du klikke på

saken

.Når man først har begynt å tenke i disse baner er det nesten helt umulig på stoppe. Jeg scroller videre og trur du ikke at jeg finner saken:"

SEKS TING MENN HELLER VIL GJØRE ENN Å HA SEX

"Å spise ostesmørbrød. Det kan være svaret. Noen ganger i alle fall. Det kommer an på forholdene. Vil jeg si.Til slutt har jeg kommet på en vakker tanke eller et slags dikt. Man behøver jo ikke eie så mye for å føle seg lykkelig her i verden.Her er diktet:

Tre ting eier jeg


Min elskede,


Natten


og


Et toastjern

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.