*Nettavisen* Nyheter.

På en klar dag kan jeg se helt opp til sophieelise

Før het det at "On a clear day you can see all the way to Generals Motors". Men nå er det slik at "På en klar dag kan jeg se helt opp til sophieelise".

Det var en mørk og dyster kveld at jeg bestemte meg. Jeg hadde nettopp sett på besøksstatistikken på bloggen min. 73 besøkende på en hel onsdag. Det var trist lesning.

Jeg har blogget i årevis. Men det kommersielle gjennombruddet kommer likesom ikke. Til tross for at jeg har vært villig til å bruke alle triksene i boka. Jeg har prøvd både trutemunn og spennende lite klær, samt bilder av naken og dryppende våt fisk.

Det var der derfor med dyp interesse at jeg leste dagens Aftenposten "Blogg business". Det er slike artikler som gir håp. Jeg har derfor bestemt meg for å begynne med produktplassering, eller skjult og ulovlig reklame som Forbrukerombudet kaller det.

Jeg padlet derfor ut til en holme i Oslofjorden og plasserte meg selv i en helt naturlig positur. Siden jeg ikke har råd til å leie en kjempeflink og kreativ motefotograf tok jeg bildet helt selv. Bildet har jeg delt i sosiale kanaler og jeg fått flere liker. Bildet gir inntrykk av å vise at jeg nyter sommeren og slapper av. Jeg passet på å få med en seilbåt på bildet. Jeg syns selv at her er det mye god stemning som fungerer godt.

Jeg må innrømme at jeg måtte tenke en stund før jeg kom på hva slags produkt jeg skulle plassere i bildet. Det er ikke lett å finne det riktige produktet. Det bør jo være noe ungt og friskt og sexy. Så jeg tenkte på både det ene og det andre. Det bør jo være noe som er tett og nært. Som sitter godt. Og som ikke klemmer for meget eller gir gnagsår eller andre plager.

Valget falt på et par diskret plasserte gummistøvler og bildet ble sånn:

Klikk på bildet for å forstørre.

 #NåTarDetHeltAv

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag