*Nettavisen* Nyheter.

Tidenes beste sjekketriks

Klikk på bildet for å forstørre.

 Kollega Henrik og jeg står og diskuterer hva som er det smarteste å gjøre hvis man vil sjekke damer.


Jeg har veldig respekt for Henriks kompetanse på dette område. Mannen har vært kjæreste med Frøken Norge. Det er riktig nok lenge siden. Men likevel. Henrik har draget.- Det smarteste du kan gjøre er å ha en veldig pen og sjarmerende kompis, sier jeg.


- Hvordan da?


- Jeg har for eksempel en veldig kjekk venn som heter Bjørn Erik. Vi studerte sammen og når vi var på fest var det alltid kjempelurt å sitte ved rett ved siden av Bjørn Erik.


- Ja.


- For damene kom jo strømmende til for å bli bedre kjent med Bjørn Erik.


- Ja.


- Og han avviste nesten alle sammen.


- Ja.


- En dame som blir avvist vil straks begynne å se om det er noen andre gode muligheter like i nærheten, sier jeg.Nå begynner Henrik å le.- Vet du hva Charles Darwin ville ha sagt om deg, Baard. Henrik ser på meg.


- Han ville sagt at noen organismer utvikler et triks som gjør at det er nettopp de som vinner og som klarer seg bra gjennom millioner av år.


- Slike som deg er ikke utrydningstruet, sier Henrik.Nå prøver jeg å komme på noe smart å si. Noe jeg kan slenge tilbake. Henrik har utseende på sin side. Han har jo det. Så jeg sier:- Tenk deg at man skulle kåre den kjekkeste mannen i universet.


- Ja.


- Og alle planetene skulle sende hver sin kandidat.


- Ja.- Da kunne vi sende deg.Nå begynner Henrik å le enda mer og jeg spør hva han flirer av.- Jeg kom bare til å tenke på hvordan små grønne menn fra mars pleier å se ut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag