Hat er ikke tillatt i islam, FERDIG SNAKKA

Skulle gjerne ha trodde på det jeg skriver over, men den gang ei. Dessverre er det slik at dette utsagnet blir motbevist gang etter gang.

Klikk på bildet for å forstørre.

 


Av:
Mahmoud Farahmand, lokalpolitiker i Høyre og styremedlem i LIM (Likestilling, integrering og mangfold)

Den siste i rekken er årets Oslo-borger Mohsen-Raja, som har stått ute i 87 kvelder og hjulpet de nyankomne ved PUs lokaler på Tøyen. Ære være ham for den innsatsen. Allikevel må jeg spørre om han virkelig er en verdig Oslo borger, når han ikke kan tolerere mennesker med en annen legning eller personer som kritiseres islam? Hvor langt skal man dra hva Allah «liker» eller «tillater». Hva med de kristne, hedninger eller de frafalne? Er heller ikke de akseptert? Svaret er vel ganske så innlysende.

Overnevnte er dessverre ikke alene, han er i godt selskap med flere andre «gode» muslimer. Enkelte har gjemt seg bak sin tidligere yrker andre har ikke villet kommentere saken. Men like mye hat og misnøye har de spredt om seg. De gode «muslimene» har fått danse ganske så uforstyrret på bordet. Med på dansen har de hatt prominente politikere, forskere og journalister. De har fra tid til annen blitt forstyrret av en eller annen «ikke fult så god muslimer» som har forsøkt å opplyse «eliten». Men disse har enten blitt tiet i hjel, eller kalt for islamofob.

Det vi ser nå er enda en liten forstyrelse i denne dansen. Årets Osloborger blir avkledd for sine til dels hatfulle utsagn, som han begrunner med koranen og Allahs ord. Han kommer med en Ahmadinejad-aktig beklagelse i etterkant, som egentlig ikke er en beklagelse men heller et utspill om selvmedlidenhet. Alle aksepterer det, også er saken halal biff.

Hva som motiverer «elitens» deltakelse i denne dansen er for meg ukjent. Men det å anta at politiskkorrekthet, stemmer ved neste valg, uvitenhet eller fasinasjonen ved det eksotiske er noe av årsaken er nok ikke så fjernt fra sannheten.

Uansett hva som motiverer deltakelsen i denne dansen bør nok «eliten» ta en liten runde med seg selv, gjøre litt mer research eller bare lære litt mer om islam og muslimer før man bekrefter personer med hatfulle synspunkter og ståsteder.

Jeg trodde Norge var verdens beste land frem til jeg så Mohsan Raja bli kåret til årets Osloborger.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.