*Nettavisen* Nyheter.

Kristin Spitznogles svar til Tjomlids blogg

Nettavisen-blogger Gunnar Tjomlid går lørdag hardt ut mot Kristin Spitznogle i sin blogg kalt «Kristin Spitznogle og Q10-bløffen».

Les hele bloggen her.

Her er Spitznogles svar:

Måten Tjomlid fremstiller saken medfører ikke riktighet, og gir et noe skjevt bilde av diskusjonen slik den fremskred. Først og fremst, hva jeg har hevdet er at Q10 har dokumentert virkning, jeg har tillit til produktet, og jeg opplever selv en svært positiv effekt av å bruke det da i kraft av at jeg blir mer opplagt. Dette står jeg inne for 100%.

Tjomlid kontaktet meg på min Facebook side en sen lørdagskveld, og forlangte at jeg skulle redegjøre for all forskning som foreligger på Q10 (det er en hel del!). Om jeg ikke gjorde dette, tolket han det angivelig som at jeg ikke ville (jeg var arrogant) og/eller at jeg ikke kunne (jeg og produktet er en bløff).

Tonen i enkelte av hans utspill var meget nedlatende, og kanskje er det derfor han utelater nettopp disse i det aktuelle blogginnlegget?

Vesentlig er det også at det etter hvert nærmet seg midnatt. Jeg tilbragte kvelden med min familie, og prøvde høflig å henvise Tjomlid til Pharma Nords hovedkontor som ville være behjelpelig med den informasjonen han ønsket da innenfor kontortiden. Jeg regnet med at det ikke stod om liv. Dette var imidlertid ikke tilfredsstillende for Tjomlid, som skrudde kverulanse-nivået opp enda et imponerende hakk.

Det var vel omtrent da jeg ba kranglefanten om å ta seg en bolle og jeg mener bestemt at jeg slengte på et smilefjes for å lette krigsstemningen. J Om jeg likevel skulle ha såret Tjomlid, må jeg bare beklage.

Ellers vil jeg bare takke Tjomlid for at han gir oppmerksomhet til Q10, også håper jeg han prøver det selv. Jeg er sikker på at han vil få både mer overskudd og bedre humør! J

Mvh Kristin Spitznogle, psykolog

Klikk på bildet for å forstørre.

 Foto:

CF Wesenberg

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.