RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
George Gooding

Asylsøkere 5000 prosent overrepresentert blant drapsofre

Mens politisk korrekte trenerer sikkerhetstiltak ved norske asylmottak blir asylsøkere drept 50 ganger så ofte som sin andel av befolkningen. Skal vi gjøre noe?

To tenåringer ble i forrige uke drept i Trondheim, mens en tredje ble utsatt for vold. En fjerde er siktet for drap etter voldshendelsen. Alle fire er mindreårige, enslige asylsøkere. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
To tenåringer ble i forrige uke drept i Trondheim, mens en tredje ble utsatt for vold. En fjerde er siktet for drap etter voldshendelsen. Alle fire er mindreårige, enslige asylsøkere. Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Snittet på antall beboere på asylmottak 2014–2018 har vært ca. 10 000; det tilsvarer ca. 0,2 prosent av befolkningen i denne perioden.

Ifølge nye tall fra Kripos har denne gruppen stått for ca. 13 prosent av alle drap i Norge i samme periode. 10 prosent av alle drepte i perioden var asylsøkere. Det er en overrepresentasjon på hhv. 6400 og 5000 prosent.

Godhetsposørene er nettopp posører, fordi deres politisk korrekte godhet skaper grobunn for rasisme og skader nettopp de sårbare de påstår at de prøver å hjelpe.

Det er all grunn til å revurdere hvordan asylsystemet fungerer i Norge, derav sikkerheten ved asylmottak, oppfølging av asylsøkere, og systemet for å returnere avslåtte asylsøkere, når denne gruppen er 6400 prosent overrepresentert blant drapsmenn, og 5000 prosent overrepresentert blant drapsofre.

Å hyle «rasist! rasist!» er faktisk ikke en løsning, tro det eller ei.

De 15 drepte asylsøkerne de siste 5 årene har de politisk korrekte – derav pressen – på samvittigheten. Det er dem som gang på gang nekter og står i veien for sikkerhetstiltak ved asylmottak.

Et godt eksempel er denne NTB-saken fra ifjor: «Sylvi Listhaug vil utfordre menneskerettighetene ved å øke bruken av lukkede mottak».

Politisk korrekte på tvers av partiene har trenert ethvert forslag for å bedre sikkerheten ved asylmottakene, år etter år. 

15 asylsøkere har måttet bøte med livet pga. denne misforståtte og selvskadende snillismen.

En kronikk i Aftenposten i 2013 hevdet at «få [asylsøkere] begår kriminalitet». Selvsagt begår de få i antall totalt sett fordi de er så få, men en overrepresentasjon på 6400 prosent blant drapsmenn tilsier noe helt annet enn det de gav inntrykk av. Løgn er et annet navn for det de formidler.

Kan vi ikke heller begynne å prate åpent, direkte og ærlig om dette? 

Kan de politisk korrekte legge vekk sin nevrotiske angst for at rasister skal misbruke tall og statistikk – noe de kommer til å gjøre og gjør uansett! – og bidra til løsninger som faktisk sikrer asylsøkere vern mot drap?

5000 prosent overrepresentert blant drapsofre. 50-gangen.

Det er på tide med handling; ikke flere metadebatter om retorikk, ikke mer tåkelegging og bagatellisering, ikke fler avledningsmanøvrer.

Politisk korrekthet er faktisk ikke verdt mer enn menneskers liv.