Det eneste partiet i Norge som har fattet et landsmøtevedtak for å forby rituell omskjæring av umyndige guttebarn er det eneste politisk ukorrekte partiet i Norge, Frp; det er ikke et sammentreff.

I februar ble det kjent at nasjonalforsamlingen i Island har foreslått å utvide forbudet mot omskjæring av kjønnsorganene til umyndige barn, slik at det også vil gjelde gutter. Et forbud mot å omskjære jenter ble vedtatt i 2005, uten særlige protester fra noen.

En likestilt lov som også gjelder gutter fører til krakilske reaksjoner.

Frp fikk kjenne de samme reaksjonene på kroppen da de vedtok et lignende forslag på landsmøtet sitt ifjor.

Ervin Kohn, styreleder av Det mosaiske trossamfunn, er også nestleder av kommunikasjon og varastyremedlem i Antirasistisk Senter. Hver gang forslag om å forby rituell omskjæring av gutter kommer opp, hevder han at alle som ønsker å ivareta gutters rettigheter er antisemitter.

Kohn har til vane å hevde at de som støtter slike forslag ikke ønsker jøder velkommen i Norge, og vil tvinge dem til å forlate landet.

Kjendislegen Wasim Zahid påpekte ifjor grunnen til at Kohn klarer å utøve innflytelse over partilederne i Norge, og alle politikere som er opptatt av politisk korrekthet:

Den historiske forfølgelsen av jøder i Europa gjør et forbud mot omskjæring ekstra vanskelig. Det tar seg dårlig ut.

Siv Jensen sleit med at partiet hennes vedtok dette på landsmøte. Trine Skei Grande i Venstre har forsøkt å legge lokk på en debatt om det samme i forkant av årets landsmøte. Audun Lysbakken i SV prøver å legge ballen død i partiet sitt før deres landsmøte.

KrF-leder Knut Arild Hareide snakker i samme tunge som Kohn, fordi kristenfolket er redde for at et forbud mot omskjæring i neste runde kan bety at de taper enda en kulturkamp i skjæringspunktet mellom menneskerettigheter og religionsfrihet.

Høyre sto for innføringen av en helt ny ordning for omskjæring, et slags kompromiss, for å blidgjøre alle parter. De ønsker nok ingen ny diskusjon om temaet, fordi de er jo avhengig av KrF for å ivareta flertall på Stortinget.

KrF og Høyre kan man til en viss grad skjønne, men hva med de andre, hvorfor i alle dager har de problemer med å vedta forslag rundt dette?

Hvor er Arbeiderpartiet og Støre? Hvorfor frykter Siv Jensen dette temaet? Hvorfor forsøker Grande og Lysbakken å rydde dette temaet unna banen?

De er feige, er det enkle svaret.

Disse politikerne er så redde for å bli beskyldt for antisemittisme at de vil heller la spedbarnsgutter få deres kjønnsorganer tuklet med av ikke-medisinske årsaker, som brennmerker dem for livet, og kan gi en mengde komplikasjoner og konsekvenser livet ut.

Så redde er de, den politisk korrekte eliten, som inkluderer redaksjonen i VG, for å bli anklagd for å hate både muslimer og jøder, at de heller legger til rette for at små spedbarns friske kjønnsorganer blir kuttet i bare for å tilfredstille foreldrenes religiøse ønsker, ønsker som i bunn og grunn handler om å kontrollere seksualiteten og den religiøse identiteten til gutter.

Og siden det er politisk korrekt å ikke bry seg om menn og gutters problemer, fordi de angis alltid å være de mektige i samfunnet i form av deres kjønnsorgan, så er dette enkelt for dem alle å svelge.

Hvis man snakker om "menns rettigheter", så møtes man med himlende øyner, skjellsord og påstander om å være mannsjåvinist. At dette inkluderer rettighetene til bittesmå spedbarnsgutter, de svakeste mennesker som finnes på jord, registrerer de ikke – de er jo av mannkjønn!

Et stort flertall blant folket er for et forbud mot rituell omskjæring av umyndige gutter, akkurat som de var for et forbud mot rituell omskjæring av jentebarn.

Det finnes knapt et bedre eksempel på det enorme gapet mellom den politisk korrekte eliten og en fornuftig, vitenskapelig, human, liberal og upolitisk korrekt holdning blant folk flest.

Politiske ledere som ofrer rettighetene til de aller svakeste i samfunnet for å slippe usaklige anklager om rasisme og antisemittisme fra såkalte antirasister fortjener ingen tillit.

Det finnes ingen verdighet i å ofre rettighetene til de svakeste blant oss for å unngå pes fra mørkemenn som utnytter politisk korrekthet.