*Nettavisen* Nyheter.

Avkledd av drittunger

Brann-trener Rune Skarsfjord har i løpet av den siste uken gått fra å være en solid og tydelig trener, til å bli (d)evaluert til noe forsiktig og nesten stakkarslig.

Det eneste som betyr noe er mest mulig penger og mest mulig spilletid. Kast et blikk på reservebenken og misnøyen får et ansikt

Spillerne har evaluert treneren og konkludert med at det er misnøye med sjefen. Hadde ledelsen i Brann forventet noe annet? Når mer enn 25 spillere, alle like spillesugen, skal vurdere og evaluere treneren må det bli dårlige odds. For treneren. Det er ingenting som heter fast plass på laget, og det kan i unge fotballsinn være frustrerende. Hvem kjenner en fotballspiller som setter laget foran seg selv? Det eneste som betyr noe er mest mulig penger og mest mulig spilletid. Kast et blikk på reservebenken og misnøyen får et ansikt.

Om elevene i grunnskolen fikk vurdere læreren ville det sannsynligvis vært enda større lærermangel. Brann-treneren skal til en hver tid ta ut det beste laget. Det betyr at mer enn halvparten forvises til reservebenken eller tribunen. Og da er det sannelig ikke enkelt å skape begeistring blant så mange individualister og egoister. Basert på evalueringen står Brann nå med en trener som har mistet autoritet - avkledd av en gjeng drittunger som setter seg selv foran alt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.