*Nettavisen* Nyheter.

årets Romsdaling

I år har Romsdals Budstikke nominert meg til årets Romsdaling

. Jeg må innrømme at dette vekker sterke følelser i meg.

Fikk melding av min mor idag morges om at jeg måtte sjekke ut avisen for der stod det gledelig lesning. En bedre start på dagen som dette får en sjeldent. Jeg føler meg litt overvelmet av følelser. Føler meg overekstatisk, lykkelig, varm, priviligert, heldig og stolt, samtidig som jeg føler meg litt ydmyk, at det virker surrealistisk, at det ikke kan stemme. Føler at jeg instinktivt senker hodet litt, ser ned i bakken, sparker litt i grusen og vil si at: trenger ikke stemme på meg, jeg fortjener den ikke, jeg er ingenting, jeg er bare en ussel liten stemme som prøver å bli hørt.

Jeg føler selv jeg er flink til å snakke fint om de rundt meg, gi komplimenter der jeg mener det er rett, rose folk for jobben de gjør. De gangene folk forsøker å "bortforklare" med; neeei, jeg er jo ikke så flink/det var jo ikke så bra, eller liknende blir jeg litt småirritert. Sier at de må ta til seg det positive kommentarene, tillate seg selv å være stolt over seg selv! Samtidig merker jeg at jeg ikke er den beste til å følge disse rådene selv.

Men jeg skal prøve nå: Jeg er stolt over å være nominert, jeg føler lykke over at jobben jeg gjør blir lagt merke til og føler meg enormt priviligert som i det hele tatt blir vurdert til en slik utmerkelse. At noen på denne måten viser at de ser og anerkjenner arbeidet jeg nedlegger hver dag for det jeg tror på og brenner for gir meg en enorm driv- og motivasjonskraft!

Der, nå har jeg sagt det. Innrømmet det. Og det føles godt =)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.