*Nettavisen* Nyheter.

årsmøte i Møre og Romsdal FpU

Møteleder og avtroppende fylkesformann

Det er lite som er så motiverende som å være med på kurs og seminar i FpU-regi. Her møtes dyktig og engasjert ungdom for å diskutere nye politiske saker og ideer, blir kurset i vår politikk, går gjennom tale- og debatteknikk osv. Energiinnsprøytning!

Det er lett at vi politikerne på Stortinget blir fanget i en liten boble. En går dag ut og dag inn og tråkker oppi hverandre, er på kontoret og møtet fra 8 om morran til 8 om kvelden, diskuterer politikk oss i mellom, leser nasjonale saker, omgår bare kollegaer og blir kanskje litt ensporet til slutt. Da er det viktig å komme seg ut av huset, møte ungdommen, møte innbyggerne og rett og slett sørge for å fjerne skyggelappene litt.

I går møtte over tjue nye, engasjerte ungom opp på hotell Nobel i Molde. Ungdom som frivillig velger å bruke hele helgen sin på politisk arbeid og opplæring i politikk, fremfor fyll, fest, fanteri eller annet ungdom gjør på fritiden. Det vitner om et viktig og stort engasjement! Må si jeg stolt speider ut over forsamlingen med flott ungdom :) dette lover godt for partiet i årene fremover!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.