RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Mette Hanekamhaug

Førjulskveld

Jeg må si det er fantastisk deilig å være hjemme i Molde nå til jul! Kjente og kjære omgivelser, familie og gamle kjente, barnerommet blir igjen tatt i bruk og barndommens minner titter frem.

Jeg må innrømme at jeg har et svært nostalgisk forhold til Molde. Jeg er født og oppvokst i denne byen, og har et svært nært forhold til den. Særlig hyggelig er det å ta seg en tur i sentrum disse dager, gå gjennom Storgata, hilse på alle de hyggelige menneskene, gå i de små, lokale butikkene ingen andre byer har og ta seg en kopp te på verdens beste bakeri - Fole Godt.

Noe som gjør det hyggelig å komme hjem i slike høytider er jo at "alle andre" også kommer hjem. Barndomsvenner som til daglig er spredt over hele Norge, i studier eller jobb, med nystartet egen familie eller alene, alle kommer nå hjem for å feire jul. Spennende å møte alle igjen, høre hva alle gjør på og oppdatere seg litt :)

Mine foreldre jobber på plattform i Nordsjøen, så de er borte annenhver jul. I år er det min mor som er hjemme. Det er godt å endelig få litt kvalitetstid med henne også (jeg er nemlig så heldig å ha verdens beste, mest tålmodige og snilleste mor). I dag har vi handlet inn siste rest av mat til julen, de siste små julegavene, levert rundt gaver, vasket og ryddet i huset og pyntet juletre. Så nå skal vi endelig senke skuldrene, benke oss i sofaen og kose oss med hyggelige julefilmer på tv.

Håper alle dere også har hatt en fin "oppkjøring" til den store dagen i morgen, og at dere er så heldig at dere har familie og venner rundt dere :) og kjenner dere noen som ikke har det - kanskje vi skal invitere dem til oss eller gi de en oppmerksomhet? Det er viktig for oss alle å føle oss sett, kanskje spesielt i en tid som denne. Ha en riktig fin førjulskveld!