*Nettavisen* Nyheter.

Kontordag

I dag klokken 10:00 hadde vi frist på inn- og utmeldinger + særmerknader til 5.utkastet til budsjett. Det førte til at det var et trøtt tryne med RedBull i hånda og matpakka i sekken som troppet inn på kontoret litt før syv idag for å dobbeltsjekke alt en siste gang. Merkverdig hvordan tall, statistikker og merknader fungerer som en oppkvikker tidlig på morgenen!

Etterpå var det å oppdatere seg på nyhetsbildet gjennom papiraviser, nettaviser, NTB og ANB (avisenes nyhetsbyrå). Sistnevnte hadde en veldig interessant sak i dag på mitt felt. Tok derfor kontakt med ansvarlig journalist, og kommer på med oppfølgingssak i morgen tidlig. Skal linke til denne når den kommer!

Ellers har dagen gått med på å gå gjennom mail, administrere noen reiseregninger (sjekk bildet, den bunken er ikke en

Klikk på bildet for å forstørre.

 

gang halvparten :| ), skrevet leserinnlegg, ringt inn på sak i bladet "I skolen" (krysser fingrene for oppfølger her angående hospiteringsordning for faglærere), kontaktet lokalavisen om eventuell budsjettsak som skal opp i Stortinget og arbeidet med st.meld 22 Motivasjon - Mestring - Muligheter. Denne saken er nå litt over halvveis i saksarbeidet og nærmer seg siste innspurt. Ser frem til debatten rundt denne meldingen og de politiske tiltakene som blir fremmet i denne sammenheng!

Videre kan jeg jo også nevne at jeg arbeider med to ulike representantforslag nå. Vil ikke helt avsløre hva de handler om enda, men gleder meg til å ferdigstille de og fremme de i salen. Dette er gode politiske forslag som jeg vet vil kunne gjøre en stor forskjell for svært mange mennesker i dette landet!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag