*Nettavisen* Nyheter.

Siv i storform!

Klikk på bildet for å forstørre.

 Siv Jensen er Lederen med stor L. Siv Jensen er dama med baller større enn traktoregg, Og dama som tør der andre tier. Partilederens tale innleder alltid landsmøtet og er ofte et høydepunkt. Særlig var dette gjeldende i år. Siv var i storform og snakket i 45 minutter om de fantastiske gode løsningene vi skal sørge for å få gjennomført i Norge for fremtiden.

Hun satte fokus på de mange tilfeller vi har på at ulike systemer og statlige forordninger fungerer mot sin hensikt. Tilfeller hvor de faktisk jobber mot enkeltmennesket, og ikke for. Systemer som gjør unge mennesker til Navere, som setter flere hundre tusen mennesker i sykehuskøer, systemer som gjør at vi stadig får flere skoletapere, som gjennom avgifter setter enkeltmennesker ute av stand til å leve av egen inntekt og systemer som klientifiserer befolkningen.

Fremskrittspartiet står fast på våre prinsipper og vår ideologi. Vi fyller førti år i år, og dessverre har vi samme prinsipper og ønsker for samfunnsendringer nå som da. Jeg sier dessverre fordi de endringene som var nødvendige da fremdeles er nødvendige! Utviklingen har ikke bedret seg og derfor har vi fremdeles, om ikke mer nå enn noensinne, behov for et sterkt Fremskrittsparti!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag