Skaff dere et liv!

Det florerer av feiginger, bedrevitere og mennesker med psykopatiske trekk på internett. Dette er noe flere bloggere har fått kjenne på kroppen.

Nettmobbing er et stadig økende problem, og flere av landets mest profilerte bloggere blir daglig utsatt for stygge, nedlatende kommentarer og regelrett persontrakassering. Det er rett og slett ikke måte på hvor tøff i trynet enkelte mennesker tillater seg å være der de sitter godt plantet bak pc-skjermen og et anonymt nick.

Jeg mener at når jeg selv stikker huet ut med politiske forslag, ideer og meninger så får jeg tåle ros og ris, kritikk og kommentarer - det skulle da bare mangle! Men når bloggere ned i 12-13-års alderen får nedlatende kommentarer om utseende, kropp, intelligens og så videre kjenner jeg harmen i meg våkne.

Samtidig reiser det seg et spørsmål i meg - hvem er egentlig disse menneskene? Hvem er disse personene som finner det meningsfullt å bruke tiden sin på å slenge dritt om andre? For meg vitner denne aktiviteten mer om personens totale mangel på et vanlig liv enn noe annet.

Jeg håper alle dere bloggere, det være seg blogger som Voe, Lars Tangen, fotballfrue, Tone, UlrikkeLunds og så videre, hever dere over disse kommentarene og ser det slik jeg ser det - dere har et liv. Dette i motsetning til nettmobberne, som kun lever for å rakke ned på andre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag