*Nettavisen* Nyheter.

Derfor er Pushwagner en suksess

I dag er hele Oslo på Fine Art. Selveste popstjernen i norsk kunst har utstilling. Og vil du vise deg frem er dette stedet du skal være i dag.

På en uke har Pushwagner solgt kunst for over 6 millioner kroner. I dag åpner han utstilling på Fine Art på Aker brygge, og søndag åpner han utstilling på Studio Hugo Opdal på Flø ved Ulsteinvik. Det ligger an til salg på 15-20 millioner på et par uker - det har ikke skjedd i Norge tidligere.

1008935-0.jpgHariton Pushwagner:: Nightlife. D.G.A. trykk, opplag 250.

Bak millionsalget ligger et helt liv med rus og fest. Han har levd som en hippie og store deler av hans liv har vært en fest. Akkurat som sin kunstnerkollega Andy Warhol har Pushwagner alltid hatt et mål om å bli berømt. Det har han nådd nå. Det tok ham 75 år. Jeg tar av meg hatten i beundring!

Forhåndssalg på over 2 millioner

Derfor er Pushwagner en suksess:

-Han lager bilder som er lett å forstå

-Sterke klare og rene farger

-Inspirasjonen fra tegneserier er noe alle kjenner igjen

-Dramatiske perspektiv og dybdevirkninger

-Unik stil

-Spennende personlighet med kult image

Det norske publikum har vært sulteforet på å kunne få kjøpt god kunst, som de selv liker, og som de vet at venner og familie umiddelbart gjenkjenner. Kulhetsfaktoren i bildene til Pushwagner er så stor at alle kan kjøpe.

I gårsdagens VG kan man lese: Kjøpe-Push for Push

Men - hvor lenge kan dette vare? Er det en merkevarebygging - en døgnflue? Eller vil Push få en egen sal i Nasjonalmuseet? Jeg tror nok ikke Pushrommet er tegnet inn i det nye museet enda!

Hva mener du?

Har du tenkt deg en tur ned på Tjuvholmen i dag?

Eller en tur til Flø på søndag? Pushwagner kommer og åpner utstilling klokken 14.00.

Et inntrykk av utstillingen og naturen kan ses under -

Hilsen kunsteksperten

Gunnar Krogh-Hansen

www.oslokunsthandel.no

#kunst #kunsteksperten #kunstgunnar #andywarhol #kunsthandel #oslokunsthandel #kunstauksjoner #blogg #nablogger #oslo #pushwagner #penger #gallerifineart #studiohugoopdal

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag