Snart, om få dager, er den store dagen her. Selveste julaften. Personlig syns jeg lille julaften og romjulsdagene er vel så fine - og i år har jeg litt ekstra julestemning.

Nytt hjem med snø utenfor vinduet, nye tradisjoner sammen med min samboer som elsker jul og alt som følger med, endelig plass til å ha juletre (noe jeg ikke har hatt i eget hjem siden jeg flyttet hjemmefra), brente pepperkaker jeg ikke har orket å pynte, gløgg i kantina på jobb og juleradio i bilen. Jeg ser frem til å frike fullstendig ut over å skulle ha julaften hjemme for første gang, til rolige dager, ullsokker, pysj, musikk og familieselskaper i fleng.

Jeg vil også sende ut kjærlighet og omsorg til deg som ikke gleder deg til jul. Virkelig. Jeg vil oppfordrer alle som ikke har andre bekymringer enn den siste julegaven eller om svoren blir sprø og sjekke ut tilbudene i din kommune/bydel. Kanskje kan du donere litt mat, en gave eller noen kroner til noen som bekymrer seg for ting du og jeg aldri trenger å være engstelig for?

Jeg vil også ønske alle mine følgere en fin jul - og jeg ser frem til å blåse liv i Kommentarfeltet fremover. Det er plenty av provoserende saker å ta tak i, så 2019 blir nok et spennende debatt-år!

Fra meg, til alle dere.

GOD JUL!