Ink me up!

En liten fargerik oppdatering på en ellers grå lørdag. Sitter i skrivende øyeblikk på Electric East (link til deres facebook-side her) tattoo på Grünerløkka og diskuterer mitt neste tattoo-prosjekt.

Jeg har tatovert meg ca 10 ganger, og har gått i mer enn en blekkfelle. Gikk selvsagt på den gode gamle tribal på korsryggen-blemma på 18 års-dagen min. Den stygge kreasjonen var skeiv som Pisa og ble dekket over av en større og styggere tribal. Etter et par år tok jeg en cover up i form av en lotus. Likte den umiddelbart mye bedre enn rælet som var der, og på tross av at den nå er blass og sliten elsker jeg den. Bestemte meg for å fikse på den for halvannet år siden, men endte med å ta helt nye blomster oppover ryggen. Etter et halvt år tok jeg min favoritt-tatovering til nå - en peoner - the queen of all flowers.

De tre siste rundene har Nic på Electric East (søkes lett opp på Facebook) stått for. Han er en fantastisk kul fyr fra Argentina, og vi er blitt gode venner. Han er direkte, ærlig og en ekte kunstner som insisterer på å kun tatovere ting han selv kan stå for. Planen er nå å fullføre rygg og arm, men i dag så jeg den lille saken på bildet. Den er tegnet til en annen kunde som ikke ville ha den, og jeg falt pladask! Spørsmålet er hvor jeg eventuelt skal ta den? Forslag?

Peace out.

 

 

 

 

 

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.