*Nettavisen* Nyheter.

Oh, have mercy on my ass.

Kjære Mats. Akkurat nå hater jeg deg så hardt at jeg er sikker på at du kjenner det, hvor enn du er.

Jeg har omsider kommet meg ordentlig (ehm) i gang med mitt nye treningsprogram. For de innvidde så er dette et såkalt 2-splitt-program fordelt over fire dager, noe som vil si at treningen deles inn i splits (over- og underkropp). Naprapat-Mats har laget et fase 1-program til meg som jeg (etter planen) skal gjennom to ganger i uka (altså fire økter - to ganger pr splitt). De siste ukene har det vært litt reising og så videre, så den fysiske aktiviteten har kommet gjennom toppturer, bakkeløp og fjellvandringer.

Nå er jeg dog tilbake i Oslo, og det finnes ingen unnskyldning. Opp av sofaen asap zulu! Bah. Jeg skal bare se litt på The Affair, sende en mail, sjekke Facebook og Tinder først. Denne helgen har det vært i overkant mye høye hæler og dansing, og jeg er så støl og stiv at leggmuskulaturen klynker bare ved tanke på å strekke ut beina. Never the less - i dag var det tid for en skikkelig beinøkt! Programmet ser ut som følger:

Sumo markløft - 5x5

Leg curl - 5x5

Glut ham raise - 4x8

Sideliggende benpress - 4x8

Gående utfall - 4x12

Kick back - 4x12

Jeg har vært gjennom programmet fire ganger nå, og har endelig kommet skikkelig inn i det. De første gangene brukte jeg endel tid på å finne riktig antall kilo, tempo og pausetid, men i dag gikk det så det suste gitt! Tungt som pokker, men det ble en veldig bra økt! Etter at jeg glemte sideliggende benpress og måtte ta det helt på slutten var jeg rimelig tom. Stavret meg hjemover (med trykk på stavret) og slang sammen en fantastisk kveldsmat!

Inspirert av den tradisjonelle, jødiske potetpannekaken latkes (som serveres chanukkah) slang jeg sammen

3 egg

1/2 søtpotet

litt rødløk

en liten neve grovt mel

litt melk

litt kardemomme

Stek som mellomstore lapper og server med hva enn du liker ved siden av. I dag hadde jeg tyttebær, parmaskinke, eplebiter med kanel og cottage cheese til. Nam!

Nå skal jeg ligge med beina høyt, høre på funk og lese i den lille rare boken jeg sitter og blar i. Om jeg klarer å reise meg opp av sofaen noen gang igjen gjenstår og se. Au.

Klikk på bildet for å forstørre.

 
#trening #mat #kosthold #middagstips #helse

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag