Studentferie og festival-kjærleik!

Som mange andre studenter har heller ikke jeg de mest grandiose sommerferieplanene i år. Det blir en del jobbing, og målet er å nyte de fridagene jeg har mest mulig. Jeg startet sommeren med et par dager på hytta til ei venninne i forrige uke, og toppet helgen med festival i Oslo. Jeg er et utpreget festivalmenneske, og har tilbragt de fleste somrene siden jeg var 18 år på diverse festivaler. Jeg har riktignok lagt en uke i telt på Roskilde på hylla, men sommeren er på ingen måte komplett uten en festival eller fem. Dessverre måtte jeg melde avbud på sommerens første i år, Norwegian Wood, men jeg tok igjen det tapte på OverOslo som holdt sted på Grefsenkollen. For en fantastisk festival! Sol, blide folk og nydelig stemning på toppen av elskede Oslo.
Jeg har aldri vært på OverOslo tidligere, men jeg skal uten tvil dit neste år igjen. Jeg hadde dagspass til lørdagen og danset meg støl til Oslo Ess Gabrielle, Frank Znort Quartet, Timbuktu og DAMN!, og OnklP og De Fjerne Slektningene. Det store høydepunktet for meg var som vanlig Oslo Ess, som jeg er helt latterlig fan av. Jeg har lyst til å skrive dagbok utelukkende for å skrible ned tekstene til dette fantastiske bandet. Dagens hotteste musikktips er dog Frank Znort Quartet. Hoi, så moro det var! Sjekk ut hvor og når de spiller neste gang, ta på danseskoene og dra på konsert! Mer funky show skal du lete lenge etter. P og Slekta var selvsagt utrolig fett som bildene nederst kan bekrefte. At himmelen laget sitt eget show gjorde ikke konserten mindre magisk. Bildene er tatt i bevegelse (dansende) med iPhone, så kvaliteten er deretter.
Har du noen gode tips til festivaler som er verdt å sjekke ut, og hva er ditt absolutte festival-must have?
Neste punkt på ferieplanen er besøk hos ei venninne i Gausdal. Dette blir Cavas første lange togtur (til Lillehammer), og jeg kjenner at jeg er veldig spent. Tips for reise med hund kommer i egen post.
Hatt Dolce vita / Kjole i maxilengde slim
#Oslove #oslo #oslosommer #festival #tips #musikk #musikktips #overoslo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.