RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Linn Winsnes Rosenborg

Takk!

Jeg vil gjerne sende ut en takk til alle der ute som sørger for å holde meg i balanse. De siste ukene har livet vært en jevn strøm av solskinn, og det er til å bli gal av.

Jeg vil gjerne takke dere som gir meg min daglige dose surning, slik at jeg fortsatt kan føle meg som meg gjennom hyggelige stunder og nyforelska skipping over Sagene torg.

Takk til Hans Rotmo for å være så åpen om de kvalme holdningene sine, og takk til media som ikke tør å kalle en spade for en spade. Takk til norske nettaviser som mener manglende køer er en av dagens viktigste begivenheter, og takk til Monsen for å krenke tusenvis mens hun mener hun selv skal skjermes. Takk til deg som hostet meg i øret på bussen i stad, og til deg som nøs uten å holde deg for munnen. Takk til deg som la paraplyen din slik at støvlene mine elegant ble fylt med vann, og til deg som kjørte over foten min med en barnvogn. Jeg forstår du absolutt måtte på bussen før jeg hadde kommet meg av altså. Takk til en av mine Facebook-venner for å sende meg en helt totalt idiotisk melding om hvorfor han velger å slette meg som venn. Jeg er for samfunnsengasjert og slikt er irriterende må skjønne. Jeg tenner et lys for deg, min venn. Takk til pensumforfattere som skriver så akademisk at jeg mistenker dere for å ikke forstå deres egne tekster engang. Takk til nettdating-tjenesten Sukker for å kline en annonse med teksten "fine jenter er på Sukker" utover diverse nettaviser. Nei for faen. Fine jenter OG fine gutter er akkurat der de vil være. De fineste folka jeg kjenner er akkurat nå på skolen og på jobb. Takk til aviser og glansa magasiner som messer om den perfekte kroppen i samme åndedrag som de gnåler "elsk deg selv slik du er!". For pokker - kan jeg ikke bare være meg selv og leve livet mitt? Er det ikke nok å ta vare på kroppen fordi det er den eneste jeg har og fordi jeg liker den akkurat passe godt? Må jeg elske den i tillegg? Jeg har andre ting å elske. Sjokolade for eksempel. Sist men ikke minst - takk til alle rasistene der ute som ikke klarer å stave sitt eget navn engang. Dere har en egen plass i mitt hjerte.

Gratulerer med dagen og tusen fordømrade takk.

 Current mood demonstrert av Cava.