*Nettavisen* Nyheter.

Avokado med reker

God fredag! ♥

I går skrev jeg litt om fordelene ved å spise superfrukten avokado. Du får som sagt flere helsegevinster ved å spise den. I kveld vil jeg tipse dere om en meget rask og enkel matrett med avokado og reker. Ingrediensene du trenger er reker, rødløk, dill, sitron, avokado og gjerne litt hjemmelaget majones. Denne retten passer bra som forrett, mellommåltid eller lunsj.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Det du trenger å gjøre er å skrelle reker, finhakke rødløk, og skjære avokadoen i valgfrie størrelser på bitene. Hjemmelaget majones lager du enkelt ved å piske 3 eggeplommer sammen til det får litt stiv konsistens, så heller du ca 3 dl Extra Virgin olivenolje sakte i røren mens du pisker videre. (hvis oljen helles for fort i røren kan eggene og oljen skille seg). Tilsett gjerne litt pepper, hvitløk og urtesalt. Visp til du har ønsket konsistens. Til slutt har du litt sitron, dill og urtesalt på maten og vips har du en spennende, god og næringsrik rett. Spis gjerne med litt brød til, for å få i deg nok karbohydrater.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Håper denne lille retten faller i smak! Om det er noe spesifikt dere ønsker tips om, er det bare å legge igjen en kommentar. God helg!

- Natalie

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.