*Nettavisen* Nyheter.

Bein i nesa? Hva vet jeg?

Hei kjære lesere.

Jeg begynte som treningsblogger og nå føler jeg vel at den rettingen har glidd litt ut. Jeg må vel innrømme at min store lidenskap er tanke strukturer ,endring og selv vekst.

Klikk på bildet for å forstørre.

 Jeg kommer selvfølgelig til å fortsette med trenings innleggene også, men dere må nok finne dere i mye selv manipulerende innlegg fra denne dama. Jeg er samfunns engasjert, "cant help it." Jeg elsker å ta plass, og ærlighet, "ja, det trenger jeg vel egentlig ikke å forklare"?. For her er ærligheten som raw food. Jeg elsker å debattere derfor lurer jeg på om jeg burde vært politiker, men jeg på en annen side ikke så politisk engasjert. Tror jeg. Eller det vil si , jeg vet siden jeg er 250% engasjert i det jeg gjør at det vil være enn farlig blodig vei å rette fokuset. Prøver også å holde meg unna religion, men facebook gjør det ikke så jævla lett for meg når de legger ut klipp av små barn som blir lemleste med sverd. Jeg klarer ikke å forstå dette, religionen fra helvete? Jeg må seriøst lese koranen. Få svar og kanskje forståelse? Jeg er veldig skeptisk, klarer ikke helt overtale meg selv om at det gjør saken bedre, selv om det strider mot min indre tro om at alle mennesker er unike, uansett utseende, kjønn, religion og politikk.

Vel og merke, "dont kill me" , jeg er som dere andre, oppfatter ting utifra grupperinger, når hjernen ser det nok så blir det en sannhet. Jeg prøver å kjempe imot, overbevise meg selv om at jeg vet bedre, så jeg klarer og holde meg selv i sjakk, stort sett. Men noen ganger må jeg lese og studere for å faktisk lage meg et helhetlig riktig inntrykk av situasjonen. Det er det skummel med media. De er hjerne vaskere og de prosesserer kun en type informasjon som fører til et fremmedhat og en uforatåelse ovenfor kulturelle forskjeller. Arrester meg gjerne, for ingenting med menneskerettsfrarøvelser er greit, da snakker jeg om null toleranse.De sammen gjelder selvfølgelig for dyrene. Du må være syk i sinnet om du mener noe annet, av den type sykdom som bare holder deg i 1 person og der du handler etter personlige drifter og lyster.Psykopat heter det vel.

Jeg får ofte spørsmål om jeg går på stoff, det er jo ganske naturlig å spørre en om når man ikke har skallet på, "nei, faktisk så bare driter i om folk er uenige med meg", min mening er fortsatt min mening, jeg har ingen intensjon om å forandre den selv om det ville tilfredstille deg, sorry ass. Jeg kan mye, værtfall tror jeg det selv, "haha", skårer ikke så lavt på iq tester heller, uten å utdype det noe mer. Tror jeg kan gjøre en forskjell for mange. Eller vet er vel riktigere sakt. Jeg er ingen gud og tror det heller ikke selv. Har beina planta, men jeg er sterk og autoritær meningsmessing. Har studert nok til å danne meg et sånn nogenlunde riktig inntrykk av læreboka.

Men ikke gjør alt jeg gjør og si alt jeg sier, for da blir du ikke deg. Og ærlig talt vil du helt unødig utsette deg for mye du ikke vil være en del av, jeg lover. Bare la det gli inn eller forbi, ta med det som passer for deg. Drit i alt det andre som ikke engasjerer eller interesserer deg, det er bortkastet tid for deg å gå og grubbel på ting som er helt uvesentlig for deg som person.

Prøver å være positiv alltid, selv om pessimisten stadig melder sin ankomst. Ikke tenk på han så ofte, det er unødig hodebry, for det første er folk egentlig ganske all righte, hvertfall face to face. Back to back, en helt annen historie, men jeg velger å tro at de ikke velger det selv, de er bare i 1 person, drevet av lyst og personlige drifter, uff det var vist psykopaten. Nei da, menneskeheten jeg har fortsatt troen på dere, dere må bare begynne å åpne øynene, og se rundt dere, skape din egen verden og dine egne verdier. Du får ikke respekt uansett av å være en dilter, eller skybært. Heller ikke får du respekt av å snakke nedlatende om andre, det fører til pukkelrygg. HAHA. Og tro ikke at din bestevenninne ikke ligner på Pinokkio når du snur ryggen til.

Bein i nesa. Det er man jo født med, eller blir det brusk underveis? Ikke vet jeg. Alle opererer jo nå så det er vel vanskelig å anslå hva som befinner seg i nesene til folk for tiden?

klem fra en som fortsatt har nesa i behold.

Klikk på bildet for å forstørre.

 

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag