*Nettavisen* Nyheter.

Deppa eller?

Hei og hopp.

I dag tenkte jeg å snakke litt om : Hvordan kurere gruff?

Med gruff så mener jeg: tunge timer, dager eller perioder.

Jeg er det man kaller litt: Bipolar, Manisk -depressiv, ADHD, ja, en god mix av diversifisere gøyale sykdommer som gjør at jeg enten er utrolig engasjert, blid,utadvendt og på topp,! eller utrolig deppa, i kjelleren, lei meg, sint og aggressiv .Min desidert sterkeste og svakeste egenskap er nettopp dette: enten er jeg all inn eller så er jeg all out. «Flytsonen» som de fleste synes det er komfortabelt ,eksisterer ikke hos meg.

Med sterk og svak mener jeg dette: jeg gjør alt jeg går inn for 150% , men jeg blir også fort avhengig av ting, går fort lei og kjeder meg. Det i en kombinasjon av at jeg er sinnsykt impulsiv på samme tid, gjør at ting enten blirJævlig bra eller så går jeg lei, og det går rett i dass.

I går var en sånn dag, du vet, en dag der alt er dritt, dritten hagler, dårlig tid, stress, dårlig form syk, køøøøøøø, alt for mange avtaler, alt for mye prestasjonspress, alt for mange sint mennesker, alt for dårlig psyke, regninger ,møkk, rest skatt , herregud, ja, det meste.

Så hvordan selvmedisinere seg selv.? Her finnes det selvfølgelig flere muligheter: og mange som jeg har prøvd ut også, uten særlig hell, psykolog, antidepisiva, alkohol,røyk og snus osv men, det jeg faktisk sverger til som hjelper er treningen. Jo verre jeg har det før trening jo større blir lettelsen når jeg er ferdig.

Jeg synes det er fornuftig å nevne dette fordi depresjon har blitt den nye folkesykdommen. Og man hanskes med dette gjennom å dytte på med medikamenter som i lengden bare gjør deg enda verre, eller kjempesyk?

Den gode nyheten er at man kan erstatte en vane med noe annet, litt mer meningsfullt og konstruktivt.

Trening frigjør endorfiner( lykkehormonet) øker energinivået, kvitter seg med syre dannelser og avfallsstoffer som blir hopet opp gjennom feil kost og feil energi. Man blir faktisk ganske syk av negativ energi også, frustrasjon og sinne blir drenert gjennom trening.

Så er du? sur, lei, sinna, har et meningsløst liv ,negativ eller noe i denne retningen?, da er det kanskje noe for det å prøve ut min metode? den funker:)

Tusen takk for at dere følger med og ta med dere det dere har bruk for :-)

Ha en super kveld folkens:-)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.